Cilvēkiem, kurus skāris vēzis, būs pieejamas bezmaksas atbalsta grupas

Atbalsta grupās tiekas cilvēki, kurus skārusi diagnoze vēzis un, kuri vēlas gūt un sniegt atbalstu mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem. Tās ir grupas, kurās tiek dota iespēja ikvienam dalībniekam līdzdarboties, dalīties pieredzē, izteikt savas izjūtas, emocijas, pārrunāt problēmas un grūtības, iemācīties uzklausīt citus, iemācīties sadzīvot ar diagnozi vēzis, celt pašcieņu un pašapziņu, pilnveidoties, rast spēku un uzlabot savas dzīves kvalitāti. Piedaloties atbalsta grupā, cilvēkam ir iespēja meklēt atbildes uz daudziem sev neskaidriem jautājumiem, tomēr katrs pats ir atbildīgs par to, cik daudz pats vēlas dot un gūt. Atbalsta grupā tiekas cilvēki, kuri atrodas dažādos dzīves krustpunktos – kādam aktīvais ārstēšanās posms sen aiz muguras, cits ir procesā, bet kādam tas vēl ir priekšā.

Uz atbalsta grupas tikšanos lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu: dzivibaskoks@dzivibaskoks.lv, kā arī zvanot pa tālruni: 67625339.

  • Nākamās atbalsta grupas datums: 8. janvāris.
  • Sākums: 17.30.
  • Vieta: Melnsila iela 13-1, Rīga.
  • Par dalību atbalsta grupā NAV jāmaksā.

 

Turpmāk atbalsta grupas Rīgā notiks līdz jūnijam – katru otro ceturtdienu. Datumi atbalsta grupām 2015. gadā: 8. janvāris, 22. janvāris, 5. februāris, 19. februāris, 5. marts, 19. marts, 2. aprīlis., 16. aprīlis., 30. aprīlis. 14. maijs, 28.maijs. 

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Amanda Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Amanda
Viesis
Amanda

Labi, ka grūtā brīdī ir atbalsts no līdzcilvēkiem, jo tas ļoti nepieciešams atlabšanai.