#Viedi vasaras festivāls no 4.jūnija Arēna Rīga stāvlaukumā

Arēna Rīga stāvlaukumā sāk būvēt brīvdabas atpūtas telpu #VIEDI vasaras festivāla vajadzībām – lielāko brīvdabas LED ekrānu Latvijā, skatuvi koncertiem un stand-up priekšnesumiem, lai jau no 4. jūnija festivāls varētu iepriecināt rīdziniekus un Rīgas viesus ar vairāk kā 50 dažādām mākslas filmām un vairāk kā 15 dažādiem koncertiem festivāla pirmā mēneša laikā.

Meklējot tikšanās iespējas, pasākumu organizēšanas aģentūra #VIEDI organizē lielāko brīvdabas autokino un autokoncertu telpu Rīgā, Arēna Rīga stāvlaukumā ar kapacitāti līdz 150 automašīnām.

Vairāki filmu seansi dienā uz lielākā LED ekrāna Latvijā (12x7m), populārāko Latvijas mūziķu un stand-up komēdijas meistaru uzstāšanās vairākas reizes nedēļā – tas viss vienuviet – #VIEDI vasaras festivālā.

Pirmajā festivāla nedēļā būs iespēja apmeklēt divu populāru latviešu rokmūzikas grupu autokoncertus – grupas “Pērkons” un “Dzelzs Vilks” koncertus; būs iespēja noskatīties 10 dažādas filmas, sākot no animācijas filmām visai ģimenei – tādām kā “Lielās Pēdas dēls”, “Karalienes korgijs”, u.c. līdz tādām populārām komēdijām kā “La La Land: Kalifornijas sapņi”, “Otra iespēja”, “Pēdējā vecpuisu ballīte Vegasā”, u,.c. No pašmaāju kino šonedēļ būs iespēja sestdienas vakarā noskatīties tik ļoti iemīļoto Latviešu romantisko komēdiju “Homo Novus”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar