Valentīna dienā Aija Andrejeva izdod jaunu singlu “Bāc”

Mūziķe Aija Andrejeva klausītājiem nodod jaunu singlu “Bāc”, kas ir kā ķecerīgs sveiciens dāmām Valentīna dienā. Dziesmas teksta un mūzikas autors Kaspars Ansons, producents Jānis Aišpurs.

“Pagājušā gada sākumā ar grupu devāmies uz radošo nometni gatavoties koncerttūrei ‘’Mēs pārejam uz TU’’. Brīvbrīžos, protams, kā jau radošā kompānijā pienākas, turpinājām muzicēt, kā rezultātā tapa dziesma ‘’Bāc”, ko izlēmām atskaņot arī koncertos. Publikas reakcija viennozīmīgi liecināja par to, ka šī dziesma ir jārealizē kā singls. Un Valentīna diena tam ir īstais brīdis. Šo dziesmu gribu veltīt, dāmas, Jums. Katrai no mums ir savs stāsts, caur kuru identificēties ar dziesmas tekstu un mūziku. Lai šī ir dziesma, kas kalpo par enerģijas un prieka avotu Jums, daiļās, “ komentē Aija.

“Bāc” šīs nedēļas sākumā ar jaudīgu priekšnesumu tika prezentēts mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” ceremonijā, kurā Aijas pagājušajā gadā izdotais studijas ieraksts “Mēs pārejam uz Tu” bija nominēts kategorijā “Popmūzikas albums” līdzās grupas “Prāta Vētra”, “Instrumenti” “The Sound Poets” un Dona albumiem.

Dziesmas autors Kaspars Ansons, kas stāvējis līdzās vairākiem Aijas ierakstiem, stāsta: “Aija ir cilvēks, kura kurpēs jau spēju iekāpt, rakstot dziesmas. Tas ir radies ilgās sadarbības rezultātā. Pat nedomājot līdzi, es rakstu sieviešu dzimtē un par viņas aktuālajām problēmām.” Abu mākslinieku singls “Blēņas” nupat atzīts par septīto vērtīgāko pagājušā gada dziesmu “Latvijas Radio 2” aptaujā “Muzikālā banka”.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar