Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņa – Sūtu tiiik lielus sveicienus

Latvijas Pasts jau tradicionāli organizē Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akciju un arī šogad aicina svētkos sumināt tētus, vectētiņus, krusttēvus un citus tuviniekus ar īpaša dizaina pastkartēm. Šī gada kampaņas sauklis – Sūtu tiiik lielus sveicienus! ir sirsnīgs mudinājums izteikt, cik ļoti mīlēts un svarīgs ir katrs tētis. Izvēloties kādu no Latvijas Pasta sagatavotajiem trim pastkaršu dizaina variantiem interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv un precīzi aizpildot norādītos adreses laukus, pastkartes tiks piegādātas adresātiem Latvijas teritorijā līdz Tēva dienai, ko Latvijā šogad atzīmēs 10.septembrī. Sākoties akcijai, Latvijas Pasts aicina ņemt vērā, ka pastkaršu skaits ir ierobežots.

Pastkaršu nosūtīšanai izveidotajā interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv iespējams autorizēties no šodienas, 2023.gada 24.augusta, izmantojot savu Facebook vai Google kontu. Lai pastkartes laikus sasniegtu adresātus Latvijas Republikas teritorijā, ir būtiski pareizi aizpildīt prasītos adreses laukus, norādot arī korektu pasta indeksu, jo pretējā gadījumā pastkarte pie saņēmēja var ceļot ilgāku laiku. Indeksa precizēšanai pastkaršu sūtīšanas vietnē integrēts adreses pārbaudes rīks. Viens sūtītājs varēs nosūtīt trīs pastkartes.

Šī gada unikālās kartītes aicina izcelt neizmērojamo mīlestību pret tētiem, kā arī ar smaidu paraudzīties uz iemīļotajām nodarbēm, kas iepretim šķiet nesalīdzināmas.

Katru gadu apsveikuma pastkartēm tiek veidots īpašs dizains, izceļot tētus raksturojošas iezīmes, viņu īpašās prasmes, kopīgi pavadītā laika vērtību, kā arī aktivitātes kopā ar tēti. 2021.gadā pastkartes stāstīja par tētiem – “piedzīvojumu karaļiem” –, ar kuriem būt kopā ir aizraujoši un neaizmirstami, bet 2022.gadā mudināja tētus svinēt svētkus kopā ar mīļajiem “tētīgi” – tā kā pašiem vislabāk patīk.  

Apvienojot pastkaršu sūtīšanas seno tradīciju ar mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējām, Latvijas Pasts kopš 2011.gada organizē pastkaršu sūtīšanas akcijas sociālajos tīklos. Populārākās no tām veltītas Mātes un Tēva dienai. 

Sākoties akcijai, Latvijas Pasts aicina būt aktīviem un atcerēties, ka pastkaršu skaits ir ierobežots.

2023.gada Tēva dienas pastkaršu dizaini aplūkojami un apsveikumu nosūtīšana iespējama te

TOP Komentāri

avatar