Seriālā radītā rokgrupa “Tējas laiks” laiž klajā pirmo singlu

27.oktobrī pie Go3 skatītājiem nonāks vētrains seriāls “Tējas laiks” par slavas spozmē nonākušu rokgrupu. Īsi pirms pirmizrādes klajā nācis pirmais grupas singls “Valērija” – lipīgs hits, kas translē seriālā valdošo atmosfēru.

Seriāla veidotāji skaidro, ka singls “Valērija” ir tikai sākums – līdz ar katru seriāla epizodi plānots publicēt jaunu grupas singlu. Kopumā grupai nāks klajā septiņas dziesmas, kas rezultēsies mini-albumā.

Neesmu dzirdējis nevienu gadījumu, ka Latvijā fiktīva grupa izdotu veselu albumu. Grupa “Tējas laiks” it kā eksistē tikai seriāla ietvaros, taču tās radītā mūzika izies ārpus skatītāju ekrāniem,” skaidro galvenās lomas atveidotājs Arvis Reiks.

Pirmais singls “Valērija”, tāpat kā citas dziesmas, kas nāks klajā, sasaucas ar notikumiem gan seriālā, gan reālajā dzīvē, jo “Tējas laiks” stāsts un atgadījumi daļēji balstās uz patiesiem notikumiem, ko piedzīvojis Reiks, režisors Ruslans Fradkins un citi mākslinieki.

Seriāla ietvaros grupā “Tējas laiks” ietilpst galveno lomu atveidotāji – Arvis Reiks, Mārtiņš Kalniņš, Niklāvs Kurpnieks, Toms Kursītis un “Vilks”, kura lomas atveidotāju seriāla veidotāji pagaidām neatklāj. Dziesmu autori ir Arvis Reiks, režisors Ruslans Fradkins, mūzikas producents Slava Kuderko, bet otrās balss vokālists – mūziķis Danny Silver.

Seriāla stāsta centrā ir grupa “Tējas laiks”, kas pēc veiksmīga hita publicēšanas acu mirklī kļūst slaveni. Grupai ne vien jākoncertē pa visu Latviju, bet arī jāpierāda, ka viņu varēšana neaprobežojas ar vienu dziesmu jeb viņi nav one hit wonder. Kā jau kārtīgai rokgrupai pienākas, viņi tiek ierauti uzdzīves, kārdinājumu un slavas virpulī, kas izaicinās gan viņu raksturus, gan arī draudzības spēku.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar