Saldū atvērs pirmo “SPAR” veikalu Latvijā

Latvijā pirmais starptautiskā mazumtirdzniecības veikalu tīkla “SPAR” veikals tiks atvērts jau 11. augustā Saldū, Rīgas ielā 8. Pirmā veikala platība būs 720 m2, un tajā atradīsies arī īpaša beķerejas zona. 

“Ar prieku speram pirmo soli ceļā uz mūsu piecgades mērķi un atveram pirmo no vismaz 200 plānotajiem “SPAR” tīkla veikaliem Latvijā. Augstu vērtējam mūsu partnerus, kuri ir piekrituši visām mūsu idejām, un kopīgiem spēkiem esam ieguldījuši lielu darbu pirmā veikala atvēršanā. Tajā būs pieejama gan vietējo ražotāju produkcija, gan “SPAR” zīmola sortiments. Šis veikals būs kas vairāk nekā vienkārša tirdzniecības vieta, jo tā sienu rotās vietējā mākslinieka darbu skices,” stāsta “SPAR Latvija” valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers. 

Veikals tiks atvērts 11. augustā plkst. 10.00. Svinīgajā atklāšanā piedalīsies “SPAR Latvija” valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers, SIA “SKARLETA” valdes loceklis Artūrs Gabaliņš un Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts. Pēc uzrunām un simboliskās lentas griešanas veikals vērs durvis apmeklētājiem, no kuriem pirmie simts saņems dāvanas no “SPAR”. 

Saldus “SPAR” būs vidēja izmēra piemājas veikals ar visām ikdienā nepieciešamajām precēm, kas vienlaikus ir “SPAR” tīkla populārākais veikala formāts. Godinot vietējās vērtības, Saldus “SPAR” veikalā sadarbībā ar Jāņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeju izveidota vietējā mākslinieka mākslas darbu siena, attēlojot tajā Rozentāla veidotās skices. 

Jau iepriekš ziņots, ka pircēju galvenie ieguvumi, apmeklējot “SPAR Latvija” tīkla veikalus, būs patīkama iepirkšanās vide, augstas kvalitātes apkalpošana, svaigi produkti un konkurētspējīgs piedāvājums. Veikalu sortimentu veidos Baltijas iecienītākie ražotāji un zīmoli, kā arī “SPAR” privātās preču zīmes produkti no visām galvenajām produktu grupām. Latvijas veikalu plauktos nonāks gan “SPAR” ekonomisko, gan premiumbio un eco līniju produkti. Uzņēmuma plānā ir sniegt iespēju arī vietējiem ražotājiem piedāvāt savu produkciju “SPAR” veikalos un palīdzēt tiem palielināt produktu īpatsvaru, kā arī būt pirmajiem, kuri savos veikalos piedāvās vietējo ražotāju jaunumus. 

“Būt pirmajiem ir gan pagodinājums, gan izaicinājums. Esam kārtīgi pastrādājuši, lai šo lomu izpildītu godam, un izveidotu tādu veikalu, kas sniegs apmeklētājiem augstvērtīgu iepirkšanās pieredzi un rosinās veikalu apmeklēt atkārtoti. Īpašs prieks, ka mums izdevies ne vien sekmīgi atvērt pirmo veikalu, bet arī radīt unikāli vidi – ar Jāņa Rozentāla mākslas darbu sienu un beķerejas zonu, kurā apmeklētāji varēs iegādāties svaigi ceptus produktus un gardu kafiju,” stāsta SIA “SKARLETA” valdes loceklis Artūrs Gabaliņš.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar