Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā notiks ķīniešu valodas un kultūras kursi

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) notiks ķīniešu valodas un kultūras kursi. Konfūcija klasē par tradīciju kļuvušas nodarbības un no 2013. gada Rēzeknē pilsētas iedzīvotājiem ir iespēja papildināt zināšanas.

Kursa ietvaros klausītāji apgūst gan ķīniešu valodu, gan piedalās dažādās meistarklasēs, kā arī klausītāji regulāri apmeklē LU Konfūcija institūta rīkotos pasākumus Rīgā. Desmit gadu laikā ir apmācīti klausītāji dažādos līmeņos – iesācēju, vidējais un augstākais līmenis. RTA Konfūcija klase sniedz unikālu iespēju Rēzeknē apgūt Ķīniešu valodu un kultūru, jo nodarbības vada brīvpratīgā skolotāja no Ķīnas Tautas Republikas. 

Mūžizglītības centrs aicina uz Ķīniešu valodas un kultūras kursiem RTA Konfūcija klasē. Pieteikšanās līdz 11. septembrim, nodarbības notiks līdz decembrim darba dienu vakaros. Programmas apjoms: 24 akadēmiskās stundas, norises Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne. Pēc kursu beigšanas klausītāji saņems RTA Mūžizglītības centra apliecības, kā arī varēs turpināt apgūt ķīniešu valodu augstākā līmenī.

Attēls: ilustratīvs (pexels.com)

TOP Komentāri

avatar