Piepildi savas jaunā gada apņemšanās, piesakies jaunam pārvērtību šovam

Jau atkal klāt ir laiks, kad visapkārt izskan šī cerību pilnā frāze “Jauns gads – jauns es”. Vai arī tu esi viens no tiem, kuri gadu miju sagaida ar jaunu apņemšanos, kas ātri vien apsīkst? Ja jau sen sapņo veikt kādas izmaiņas savā dzīvē, bet kaut kas bremzē spert izšķirošo soli, tad nu ir īstais brīdis! Tikai līdz 10. janvārim vietnē tv3.lv/parvertibas piesakies jaunajam raidījumam “Mans jaunais Es”.

Vien 24 stundu laikā TV personība Jana Duļevska, stiliste Anita Altmane un fiziskās sagatavotības treneris Mārtiņš Klucis palīdzēs uzsākt ceļu pretim savam mērķim. Raidījuma eksperti darbosies kopā, lai palīdzētu atrast piemērotāko vizuālo tēlu, ieviestu kvalitatīvāku uztura un fizisko aktivitāšu plānu, kā arī piepildīs kādu mazo sapni ceļā uz savu jauno “Es”.

“Manuprāt, mēs vieni paši dzīvē izdarītu tik maz! Kopā ar Anitu un Mārtiņu mēs darīsim visu, lai raidījuma dalībnieki ne tikai iegūtu vizuālas pārvērtības, iemācītos dzīvot veselīgāk, bet arī palīdzētu rast virzienu savu mazo sapņu īstenošanai. Ar nepacietību gaidu mūsu satikšanos, lai iedvesmotu un iedvesmotos pati! Ir vērts pieteikties šim dzīves piedzīvojumam ar mērķi augt un atrast savu jauno Es!” aicina Jana Duļevska.

Jaunais pārvērtību raidījums “Mans jaunais Es” parādīs, cik daudz iespējams paveikt ar gribasspēku un zinošu līdzcilvēku padomu un atbalstu. Redzēsim, ka pārvērtību veikšanai nav nepieciešami vairāki mēneši – ļoti daudzas lietas iespējams paveikt vienas dienas laikā, lai būtu par soli tuvāk saviem mērķiem. Tāpēc nenokavē un piesakies dalībai raidījumā tikai līdz 10. janvārim vietnē tv3.lv/parvertibas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar