Markus Riva izdod ASV ierakstītu singlu “Alive”

Latviešu mūziķis un TV šova “X Faktors” vadītājs izdod jaunu dziesmu angļu valodā ar nosaukumu “Alive”. Skaņdarbs ir viens no vairākiem, kurus mūziķis šovasar ierakstījis Losandželosā, ASV, sadarbojoties ar producentu Gharah PK, kura producēto mūziķu sarakstā ir gan Kriss Brauns (Chris Brown) un Kregs Deivids (Craig David), gan arī Nikola Šerzingere (Nicole Scherzinger) un K-pop zvaigznes grupa AESPA. 

“Ar PK sadarbojos jau vairākus gadus – viņš ir producējis vairākas manas dziesmas, tajā skaitā “Take Me Down”, “Impossible” un arī šī gada Supernovas dziesmu “If you’re gonna love me”. Šoreiz sadarbība bija lieliska ar to, ka uz studiju gāju kā “balta lapa” un dziesmu rakstīšanas sesijās ierakstījām vairākas dziesmas”, stāsta Markus. “Alive” ir disko un fanka sajaukums dzīvespriecīgā noskaņā un runā par mentālo veselību un to, cik svarīgi ir cilvēki un līdzsabiedrotie mūsu lokā, kas spēj emocionāli pacelt un izvilkt no depresīviem kritumiem.

Dziesmai tapusi arī videoversija, kura filmēta Losandželosā, šī gada vasarā. Un tas ir jau otrais video, kuru šogad Markus ir nofilmējis ASV. Iepriekš jūnijā izdots video dziesmai “Lose Myself”, kur Markus iejutās dārznieka lomā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar