Rīgā uzstāsies populārs ukraiņu dziedātājs Pivovarovs

15. oktobrī uz “First Mir” naktskluba skatuves uzstāsies populārs ukraiņu mākslinieks Pivovarovs, informē portāls balticevents.info.

Artjoms Pivovarovs ir dziedātājs un producents no Ukrainas. Vairāki viņa skaņdarbi regulāri atrodas vadošos muzikālo strīmingu platformu topos. Mūziķis kļuvis par “Yuna” balvas ieguvēju “Gada hīts” nominācijā. Pivovarova klips uz dziesmu “Deja vu” (krievu un ukraiņu versijas) sasniedzis vairāk nekā 80 miljonu skatījumu iekš YouTube. 

Pašlaik Artjoms atrodas Ukrainā, kur praktiski katru nedēļu sniedz labdarības koncertus vairākās dzimtenes pilsētās. Pivovarovs Rīgā uzstāsies lielas Eiropas koncerttūres ietvaros. Koncerta gaitā mākslinieks izpildīs savu populārus skaņdarbus, ka arī izpildīs pavisam jaunu materiālu.

Visi koncerta gūtie ieņēmumi no biļešu tirdzniecības tiks ziedoti Ukrainas Nacionāla militāras klīniskas slimnīcas vajadzībām, kuri iegādāsies reanimācijas ierīces. Ka informē medicīnas centra vadība, tādas jaunas ierīces ikmēnesi saglabās ap 500 dzīvībām. Biļetes uz Rīgas lielkoncertu ir pieejami visās “Biļešu Serviss” kasēs.  

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar