Otrais Alisas Foksas elektrizētais un personiskais tehno mūzikas singls – Nāc ar mani

Tehno mūzikas jaunā pašmāju māksliniece Alisa Foksa (DJ Alisa Fox), kas pazīstama ar elektrizējošajiem tehno skaņdarbiem un enerģiskiem priekšnesumiem, tagad piedāvā vēl vienu īpaši augstas enerģijas skaņdarbu “Come With Me” (“Nāc ar mani”), kas demonstrē viņas muzikālā talanta atšķirīgo pusi.

Visās lielākajās straumēšanas platformās no 24. aprīļa ir pieejams skaņdarbs – , “Come With Me” (“Nāc ar mani”), kas ir lieliski izstrādāta kompozīcija, kas klausītājus aizved emocionālā ceļojumā, kas salīdzinājumā ar Alisas debijas skaņdarbu – agresīvo, provokatīvo un ritmiski uzlādēto “Freedom” (“Brīvība”), ir piepildītāks ar emociju krāsām, ir liriskāks, personiskāks un ievedošs klausītāju pārdomu, pašatklāsmju ainās. Skaņdarbs aizved klausītājus sevis izzināšanas ceļojumā, jo dziesmu vokāls patiešām aizrauj un notur fokusā.

Pagājušajā mēnesī Alisas mūzikas videoklips dziesmai “Freedom” (“Brīvība”) pāršalca kā vētra, demonstrējot nepieradināto tehno ballīti pamestā lidostā. Videoklips atstāja skatītājos gaidas, lai atklātu Foksas vēstījuma turpinājumu un konceptu kādā māksliniece sevi piesaka tehno mūzikas pasaulē.

Runājot par dziesmas “Come With Me” (“Nāc ar mani”) izdošanu, Alisa stāsta: “Mani vienmēr ir piesaistījis mūzikas emocionālais aspekts, un es vēlējos radīt kaut ko vairāk manu iekšējo pasauli atspoguļojošu un introspektīvāku. Ceru, ka klausītājiem radīsies saikne ar dziesmu. un katrs varēs atklāt tai savu nozīmi.”

Alisa Fox ir mūzikas industrijas uzlecošā zvaigzne, kas pazīstama ar savām enerģiski uzlādētām dziesmām un elektrizējošiem priekšnesumiem. Ar “Come With Me” (“Nāc ar mani”) Alisa kārtējo reizi demonstrējusi savu mūziķes un producentes talantu, daudzpusību un plašo muzikālo redzējumu. Viņas spēja radīt virkni mūzikas produktu, kas rada saikni ar savu auditoriju, kas liecina par viņas profesionālismu, plašu pieredzi un dziļbūtību kā personībai.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar