Konceptuālā dziedātāja ANNNA publicē video dziesmai “Stardom/Hater”

“Stardom/Hater” ir Latviešu mākslinieces ANNNA otrais singls, kas izpelnījās īpašu atpazīstamību pasaules mūzikas medijos, kad dziesma ieguva galveno balvu prestižajā “Amsterdam Dance Event” demo ierakstu konkursā iepriekšējā gada Oktobrī.

Dziesma sarakstīta un producēta kopā ar Dāņu dziesmu rakstītāju Augustu Frīsu (August Friis). Dziesmas tēmas ideju ANNNA aizguva, iedvesmojoties no kāda raksta par vardarbību ģimenē Pasaules Futbola Kausa laikā. Dziedātājas tiešie dziesmu teksti un attieksme vijas kopā ar Augusta nostaļģisko dziesmu rakstīšanas veidu. 

“Vardarbība ģimenē ir smags temats, par kuru diemžēl nākas pārāk bieži lasīt gan ziņās,  gan dzirdēt paziņu aprindās. Es personiski nekad nespētu šo tēmu pareizi attēlot video formātā, tāpēc izlēmām šīs dziesmas video filmēt pilnīgii ignorējot dziesmas tēmu. Mēs dejojam, dziedam šos vārdus, bet izliekamies, ka nekas tāds nemaz nenotiek- tieši tāpat kā tas bieži tiek izdarīts sabiedrībā,” stāsta ANNNA. 

Lai gan dziesmas tēma ir emocionāli smaga, dziesmas video attēlo ANNNA un Augustu bezrūpīji dejojot, dziesmas pavadījumā. Video tika radīts kopā ar Latviešu radošo komandu – Creators 22, tājā ir jūtams  pacilājošs, retro piegājiens pretstatā ANNNA’s nopietnajai dziesmas tēmai. 

Dziesmas “Stardom/Hater” videoklipam drīzumā  sekos dziesmas remikss, kas tika radīts sadarbībā ar Nīderlandiešu producentu Remiju Kūperu (Remy Cooper). 

Vasaras sākumā varam sagaidīt ANNNA nākošo singlu, savukārt  ilgi gaidītais mūziķes EP, Pay Bills / Climb Hills iznāks šī gada Septembrī. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar