Janvārī psihoterapeitu konsultāciju kursu kampaņas “Vārdi sāpina! Klusums nogalina” ietvaros uzsākuši septiņi bērni

Biedrības “Taureņa efekts” kampaņas “Vārdi sāpina! Klusums nogalina…” ietvaros konsultāciju kursu ar ārstiem psihoterapeitiem janvārī uzsākuši vēl septiņi bērni, kuriem ir mentālas problēmas, ciešot no vienaudžu pāridarījumiem un emocionālām grūtībām. 

Pagājušā gada laikā ārstu psihoterapeitu konsultācijas kursu saņēma 12 bērni, un arī šogad biedrība turpina sniegt atbalstu jauniem programmas dalībniekiem, rodot iespēju vēl vairākiem pusaudžiem gūt nepieciešamo palīdzību emocionālajai labklājībai. Kamēr turpinās otrais pieteikumu posms, janvārī ārstu psihoterapeitu konsultācijas kursu uzsākuši vēl septiņi bērni. 

“Lai veidotu iekļaujošu un atbalstošu sabiedrību, būtiski, lai pieaugušie pievērstu uzmanību bērnu mentālajai veselībai un veicinātu emocionālo labklājību no agras bērnības. Tādējādi būs iespējams radīt labvēlīgāku vidi, kurā bērni varēs izaugt un attīstīties kā pilnvērtīgas personības,” saka biedrības “Taureņa efekts” valdes locekle Olga Kazaka, piebilstot, ka kampaņas mājas lapā vēl arvien iespējams iesniegt pieteikumus, kas tiek apstrādāti rindas kārtībā. Tāpat ikvienu interesentu kampaņas veidotāji aicina ziedot līdzekļus, lai iespējami vairāk jauniešu saņemtu viņiem tik nepieciešamās konsultācijas. 

Konsultāciju kursā skolēniem tiek nodrošinātas septiņas (divas ar ģimeni un piecas individuālas) vizītes pie ārsta psihoterapeita, palīdzot efektīvi risināt mentālās veselības problēmas un uzlabot attieksmi pret sevi, ģimeni un vienaudžiem. Projekta ietvaros profesionāļi strādā ne tikai ar bērniem, bet arī viņu ģimenēm, tādējādi palīdzot saprast, kā veidot labvēlīgas attiecības savā starpā un uzlabotu kopējo situāciju.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar