Hip hop mūzikas smagsvars Kurts izziņo koncerttūri “Laikā”

Šoruden pēc daudzu gadu pārtraukuma pie klausītājiem visā Latvijā ar koncerttūri dosies viens no pašmāju hip hop mūzikas celmlaužiem – Kurts. Koncerttūres “Laikā” ietvaros septembrī un oktobrī plānoti 4 Kurta koncerti lielākajās Latvijas pilsētās – Jelgavā, Valmierā, Liepājā un Rīgā.  

Koncertprogramma ar zīmīgu nosaukumu “Laikā” ir muzikāls ceļojums Kurta daiļradē no hip hop mūzikas aizsākumiem Latvijā 2000. gadu sākumā līdz mūsdienām. Koncertos izskanēs gan leģendārās repa apvienības S’T’A dziesmas un skaņdarbi no Kurta pirmā soloalbuma “Pilsētas leģendas”, gan Kurta jaunākā albuma “Laikā”, kas šogad saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons” kategorijā “Hip hop mūzikas albums” un tika atzīts par aizvadītā gada labāko hip hop ierakstu.

“Šī vasara hip hop mūzikas jomā bijusi pasākumiem, koncertiem un emocijām piesātināta, un ļoti gribas, lai hip hop uzvaras gājiens, skanot dažādās koncertvietās visā Latvijā, turpinātos arī rudenī. Savus klausītājus solokoncertā neesmu saticis jau labu laiku, tāpēc ar nepacietību gaidu atkalredzēšanos. Koncertprogramma “Laikā” būs kontrastiem bagāta gan tajā iekļauto dziesmu satura, gan muzikālā skanējuma un arī viesmākslinieku ziņā – gluži tāpat kā visa mana daiļrade, kas nu jau iestiepusies divos gadu desmitos,” par koncerttūri stāsta Kurts. 

Kurta koncerti izskanēs 2. septembrī “Melno Cepurīšu Balerijā” Jelgavā, 9. septembrī “Multiklubā” Valmierā, 17. septembrī klubā “Cukurfabrik” Liepājā un 8. oktobrī klubā “One, One” Rīgā. Biļetes uz koncertiem būs pieejamas pasākumu norises vietās, kā arī iepriekšpārdošanā. Koncerttūri atbalsta portāls jauns.lv un specializētais basketbola preču veikals “Pro Basketball”.

Foto: Aksels Bergs

TOP Komentāri

avatar