Edvardam Strazdiņam duets ar dziedātāju no Edinburgas

Latviešu jaunās kantrī mūzikas cerība Edvards Strazdiņš, kurš šī gada maijā laida klajā savu debijas albumu “Lauku dzīves miera osta”, piedāvā savu pirmo duetu, kas tapis sadarbībā ar Edinburgā dzīvojošo dziedātāju Annu Wohl.

Dziesmas “Druvā” mūzikas un teksta autors Edvards stāsta par dziesmas tapšanu: 

“Annu, kā dueta partneri, mēs izraudzījāmies ar konkursa palīdzību. Tā kā savu ikdienu Anna vada Skotijā, dziesmu ierakstījām, tā īsti nesatiekoties. Pirmo reizi kopīgi ar Annu dzīvajā izpildījumā dziesma “Druvā” izskanēja jūnija sākumā pirms grupas “bet bet” koncerta Strenčos, kur daļēji tika filmēts arī dziesmas video.”

Anna: “Nekas nav neiespējams! Tā es varētu raksturot mūsu sadarbību ar Edvardu. Attālums netraucēja šīs dziesmas radīšanu. Ieraksts tika veikts divās dažādās valstīs un pabeigts Latvijā. Es Edinburgā strādāju ar producentu Des Whitlie no “Washouse” studijas Skotijā, kamēr Edvards kopā ar Gintu Stankeviču producēja dziesmu “Factory Sounds Studio” Rīgā kopā ar producentu Gintu Stankeviču. Manuprāt, ir sanācis lielisks vasaras ballīšu hits. Mūs ar Edvardu vieno apņemšanās, neatlaidība un protams, mūzika! Man Edvarda mūzika ļoti patīk un es ceru uz turpmāku sadarbību jaunu dziesmu radīšanā!” 

Dziesmas video producēja Kaspars Kambars un tas filmēts gan Strenčos, gan arī zirgu audzētavā “Priednieki”. Mīlas pāri videoklipā lieliski attēloja Karlīna Druviņa un Rinalds Mārtiņsons.

 Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar