Aptauja: sirds svētkos sievietes gaida dāvanu kartes, vīrieši – vakariņas

Gada romantiskākajos svētkos jeb Valentīndienā steidzam atrast īsto un piemērotāko dāvanu savai otrajai pusītei. Šogad t/c “Origo” aptaujājis vairāk nekā 1000 respondentu, lai noskaidrotu, ko cilvēki vislabprātāk vēlētos saņemt Valentīndienā.

Lielākā daļa respondentu minējuši, ka šogad Valentīndienā labprāt vēlētos saņemt dāvanu karti mīļākajā veikalā (21%), lai varētu iegādāties, ko sirds kāro.  Starp biežāk minētajām atbildēm bijušas arī smaržas (15%), ziedi (14%) un skaists veļas komplekts (13%), kā arī vakariņas divatā kādā restorānā (13%). Taču atšķiras arī sieviešu un vīriešu vēlmes. Ja dāmas šogad priecātos par dāvanu karti kādā no mīļākajiem veikaliem (20%) vai par jaunām smaržām (15%), tad lielākā daļa kungu vislabprātāk vēlētos baudīt vakariņas restorānā kopā ar mīļoto (42%) vai arī saņemt dāvanu karti no kāda sevis iecienīta veikala (32%).

“Pēdējos gados novērojama tendence – ja agrāk svētku laikā cilvēki piepildīja veikalus un steidza iegādāties dāvanas jau laikus, tad tagad liela daļa to dara arī pēdējā brīdī, svētku dienā. Veikalu konsultanti ar prieku sniedz padomus dāvanu izvēlē, jo Valentīndienā pircēji saviem mīļotajiem izvēlas iegādāties gan romantiskus pārsteigumus, gan arī nedaudz ikdienišķākas dāvanas, kas vairāk saistītas, piemēram, ar iecienītajiem hobijiem – vēlmes atšķiras,” novērojumos dalās t/c “Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Īsto dāvanu iespējams piemeklēt ikvienam – piedzīvojumu meklētājam, romantiskajam un laiskajam. Ja vēl neesi paguvis to atrast, t/c “Origo” apkopojis dāvanu idejas viņai un viņam, lai iedvesmu smelties vieglāk.

Dāvana romantiskajiem

Viņai. Vannas bumba un aromātiska ķermeņa eļļa – kombinācija lieliskai smaržai un romantiskiem vakariem divatā. Iepriecini otru pusīti ar sievišķīgu dāvanu.

Viņam. Vīna piederumu komplekts. Pat tad, ja mīļotais nav izcils vīnzinis, vīna piederumu komplekts noderēs jebkurās svinībās vai romantiskos vakaros divatā. Valentīndienā noteikti noderēs arī kāds izsmalcināts vīns.

Dāvana piedzīvojumu meklētājiem

Viņai. Fotokamera. Trakajiem ceļotājiem jāiemūžina viss! Spoguļkamera vai analogais fotoaparāts – tie ir ieguldījumi, kas atmaksāsies, un iemūžinātie mirkļi priecēs arī pēc ilgāka laika.

Viņam. Bezvadu skaļrunis. Mūzikas tumbiņa, kuru visur paņemt līdzi. Lieliska dāvana melomāniem, kā zināms – mūzika vienmēr noderēs izbraukumos, piknikā, pārgājienā vai ballītē.

Dāvana elegantajiem

Viņai. Lūpukrāsa vai auskari. Saka, ka dimanti un briljanti ir sieviešu labākie draugi, tāpēc iepriecini viņu ar ko mirdzošu. Ja dāvanu gribas papildināt, komplektā pievieno biļetes uz kādu pasākumu, kur varēsiet doties abi kopā.

Viņam. Kaklasaite vai tauriņš. Noderēs gan biznesa tikšanās reizei, gan oficiālākam pasākumam ārpus darba, bet neizvēlies melnu vai tumšu – pārsteidz viņu ar gaumīgu kaklasaiti vai tauriņu košākās krāsās un rakstos.

Dāvana retro cienītājiem

Viņai. Skaņu plate. Antīkais atgriežas aizvien straujāk un mūsdienās skaņu plates izmantojam ne tikai mūzikas atskaņošanai, bet arī kā interjera aksesuāru vai sienas dekoru.

Viņam. Albums. Sagatavo pavisam oriģinālu un personisku dāvaniņu no sirds – iegādājies fotoalbumu un piepildi to ar jūsu fotogrāfijām, lai iemūžinātu īpašos mirkļus taustāmā fotogrāfijā.

 Dāvana mūžīgi aizņemtajiem

Viņai. Plānotājs. Jauns gads patiesībā nesen kā sācies – ja viņa vēl nav paguvusi šo gadu saplānot, jauns un skaists plānotājs būs tieši laikā. Pirms dāvināšanas ieraksti tajā jūsu abu īpaši atzīmējamās dienas un citus svētkus, lai tie vienmēr būtu pie rokas.

Viņam. Rokas pulkstenis. Kavētājiem un aizņemtajiem noderētu ik pa laikam iemest acis pulkstenī, tāpēc labi, ja tas vienmēr ir blakus, turklāt ikreiz tajā ieskatoties, atceries par mīļoto.

Dāvana sportiskajiem

Viņai. Kopīgs pārgājiens. Noformē to kartītes veidā vai uzdāvini kādu pārgājienam nepieciešamu aksesuāru – nelielu termosu vai cimdiņus un pārsteidz mīļoto ar pārgājiena dienu kādā no četriem Latvijas nacionālajiem dabas parkiem.

Viņam. Sporta pulkstenis vai fitnesa aproce. Tavam iesācējam vai jau ikdienas sportistam noderēs kvalitatīvs ātruma mērītājs, soļu un kaloriju skaitītājs efektīviem treniņiem.

 Dāvana laiskajiem

Viņai. Vannas halāts. Kurš gan atteiktos no laiskas svētdienas kopā ar mīļoto? Mīksts halāts viņas mīļākajā krāsā būs īstais.

Viņam. Grāmata. Saspringtajā ikdienas grafikā aizvien mazāk laika mēdz atlikt grāmatām, bet brīvdienas ir īstais laiks tieši tām. Pārsteidz viņu ar interesantu daiļliteratūras izdevumu vai īpašu grāmatu, kas saistīta ar kādu no viņa hobijiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar