Anete Porga izdod savu otru singlu „Pienākt tuvāk”

Dziesma „Pienākt Tuvāk” ir stāsts par to kā cilvēks, šajā stātā pati dziedātāja, ejot cauri dzīvei, piedzīvojot lielus tās kritumus pagātnē un lielus pacēlumus tagadnēm var apgalvot, ka visi mēs spējam mainīties un kļūt labāki par savām iepriekšējām versijām! Dziedātāja šo domu ietērpusi savu attiecību mazā ieskatā ar mīļoto cilvēku, kas ir viens no šī vēstījuma sasniegumiem viņas dzīvē.

„Stāsts ir par cilvēka spēju mainīt savu domāšanu tik dziļi, ka dzīve iegriežas pretēji iepriekš piedzīvotajam… Sen izsapņotas un izteiktas vēlēšanās sastapt sev vēlamus cilvēkus, izdzīvot citas, uz augšupeju vērstas, situācijas, piepildīt savus kvēlākos sapņus un turpināt sevi pilnveidot tajos, tas viss ir iespējams! Viss, kas ir nepieciešams-  ir sagribēt!

Dziesma ir kā pieradījums tam, ka, ja mēs ļoti kaut ko vēlamies, visu varam sasniegt paši saviem spēkiem! Atliek domāt par savām vēlēšanām, vēlēties, pamatīgi strādāt pie to realizācijas un pateikties par to piepildījumu… Kā pateikties, tā ir katra paša izvēle!

Dziedātājas otrais singls ir kā atgādinājums līdzcilvēkiem, ka šajā pasaulē viss ir vienkārši, tikai nepieciešams ieklausīties sevī, sadzirdēt sevi un iet šo sadzirdēto ceļu, kas turpretī, nav vienkārši… Dziesmas vārdiem sakot, ir jāiemācās aizlidot sava mūra zeltainajā pusē, kas jāatrod ir sevi pašā”, stāsta Anete.

 

Foto & video: publicitātes

4

TOP Komentāri

avatar
3 Komentāra topiki
1 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
4 Komentāru autori
AneteMaijaMiksLiva Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Liva
Viesis
Liva

Super!!!!

Miks
Viesis
Miks

Ļoti skaisti .

Maija
Viesis
Maija

Paldies!Priecē-dziļi dvēselisks izpildījums! Lai radošs un veiksmīgs turpmākais ceļš dziesmotā pasaulē!

Anete
Viesis
Anete

Paldies, Maija! Tikai tagad lasu, bet prieks par to, ka uztvērāt manu domu :)) Anete