Gatis Mūrnieks piedāvā jaunu dziesmu “Vienmēr var”

Dziesmu autors un mūziķis Gatis Mūrnieks, realizējot Latvijas mūzikas producentu un izpildītāju apvienības “LaIPA” piešķirto stipendiju, izdod jaunu dziesmu “Vienmēr var”, apliecinot, ka viss ir iespējams, ja vien patiešām to vēlamies.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir pats Gatis, bet visus producēšanas darbus paveicis pieredzējušais studijas “Factory Sounds Studio” producents Gints Stankevičs. Dziesmas teksta video veidojis Ēriks Saksons.

Gatis Mūrnieks: “Ja par kaut ko no sirds sapņo, tad tam, ka to esi spējīgs izdarīt, ir jātic. Ticība sev ir ļoti svarīga. Protams, ja to dari ar smaidu, tad var gadīties, ka sanāk iedvesmot arī apkārtējos, un tā mēs to pasauli arī mainām uz labo pusi.”

Gatis Mūrnieks ir jelgavnieks un pazīstams arī kā grupas “On My Way” līderis. Rakstījis dziesmas un dziesmu vārdus tādiem izpildītājiem kā “Putnu balle”, Lauris Reiniks, Nikolajs Puzikovs, Katrīna Bindere un citi. Piedalījies koncertšovā “Mans draugs – Mārtiņš Freimanis”, kur dziedājis duetā ar Olgu Rajecku. 

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
1 Komentāru autori
Jana Dana Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Jana Dana
Viesis
Jana Dana

Ļoti patīk šī dziesma!!!