I.Rudzītes un A.Bumbiera izpildījumā klajā tiek laista dziesma “Piesien mani”

Pavisam nesen populārās mūzikas žanrā sevi pieteica jauns duets –  Ineta Rudzīte un Ainars Bumbieris – ar savu versiju Raimonda Paula dziesmai “Tā diena”.  Dziesma uzvarēja LTV Latvijas sirds dziesmas decembra aptaujā.

Duets veiksmīgi turpina savu sadarbību priecējot klausītājus ar arvien jaunām dziesmām. Šoreiz klausītājiem piedāvājot Gunāra Freidenfelda dziesmu ar nosaukumu “Piesien mani”. Dziesma stāsta par divu cilvēku satikšanos un mīlestību. “Mīlestība ir visaugstākā laime ko cilvēki var gūt, un tā spēj mūs pacelt spārnos, un ļauties lidojumam līdzīgām sajūtam, kuras ir izdziedātas šajā dziesma.” tā Ineta.  “Un, dziesma arī stāsta par mīlestību kā vibrāciju – lai kur arī mēs savu fizisko ķermeni piesietu, no kā sevi atturētu vai cik augstu mūsi uzbūvētu prāts, sirds vienmēr kāps tam pāri, un tieksies pie tā kas viņu darīs patiesi laimīgu. Jo tieši tāda taču ir dzīves jēga – būt laimīgam.” Papildina Ainars. Dziesma tapusi uz Alfrēda Krūkļa dzejas rindām.

Dziesmas videoklips tapis vienā no senākajām un skaistākajām Latvijas pilīm, kas atrodas Kuldīgas rajonā –  Ēdoles pilī.

Šobrīd Ainars un Ineta gatavojas Latvijas televīzijas raidījuma “Latvijas Sirds Dziesma” finālam, kurš notiks 15.jūnijā Lielvārdē. Kā arī aktīvi beidz darbus pie drīzumā klajā nākošā, savu klausītāju un atbalstītāju ilgi gaidītā,  Singla – “Tā diena” iznākšanas.

Ainars un Ineta par iepazīšanos: “Mēs pirmo reizi viens otru satikām pagājušajā gada rudenī koncerttūrē “Es mīlu dzīvot un dziedāt Latvijā”. Dziesmu “Tā diena” mūsu izpildījumā skatītāji uzņēma ar negaidītu sajūsmu. Tādēļ pēc koncerttūres beigām nolēmām, ka pienācis laiks atsvaidzināt Latvijas mūzikas ikdienu un nolēmām sākt tieši ar šo dziesmu. Kopā strādājam arī pie jaunām idejām nākotnei!” Tā par savu pirmo satikšanos saka jaunais duets.

Ainars Bumbieris Latvijas auditorijai vairāk zināms kā solo mākslinieks – latviešu populāras mūzikas izpildītājs, “Zelta mikrofona” balvas nominants. Ineta Rudzīte – dziedātāja, kas sadarbojusies ar Žoržu Siksnu, Normundu Rutuli un citiem populārās mūzikas izpildītājiem Latvijā.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar