Saldās sejas, Jānis Stībelis un “Karameles” – “Oktobris”

Sākot ar pirmo septembri, grupa “Saldās sejas” ir uzsākusi ikmēneša dziesmu izaicinājumu, katra jauna mēneša pirmajā datumā publicējot jaunu mēneša dziesmu. Dziesmas “Septembris” autori ir grupas dalībnieki Tomass Kleins un Guntars Račs, bet jaunās dziesmas “Oktobris” mūzikas autors ir Gints Stankevičs. Uz dziesmas ierakstu šoreiz talkā aicināts populārais dziedātājs Jānis Stībelis un vokālā grupa “Karameles”. 

Visi mūziķi, joprojām ievērojot distancēšanos, savas partijas ierakstīja individuāli. Dziesmu producējis pats dziesmas mūzikas autors Gints Stankevičs, bet vokālās partijas aranžējis Rūdolfs Bērtiņš. Ģitāras partijas iespēlējis Tomass Kleins. Vokālus ieskaņojuši grupas “Saldās sejas” dalībnieki Jānis Narkevics Jr. un Katrīna Bindere. Dziesmas teksta video veidojis Kaspars Dvinskis, “Dween Production”.

Nākamā mēneša dziesma “Novembris” jau tiek ierakstīta studijā un tās mūzikas autors ir Ainars Virga. Uz uzaicinājumu uzrakstīt mēneša dziesmu ir atsaucies arī komponists Jānis Lūsēns, dziesminieks Kārlis Būmeisters, dziesmu autors Jānis Aišpurs un citi.

Guntars Račs, grupas “Saldās sejas” dalībnieks un dziesmas vārdu autors: ”Šoreiz vēlamies daudzveidīgāku skanējumu, tāpēc aicinām palīgā dziesmu autorus, ar kuriem grupas ietvaros līdz šim neesam sadarbojušies. Tāpat ieplānots, ka katrā nākamajā dziesmā sadarbosimies ar viessolistiem un saku lielu paldies Jānim Stībelim, kurš piekrita ilgi nedomājot. Man patīk viņa pozitīvais pienesums dziesmai. Arī “Karameles” piekrita, pat nedzirdot dziesmu, un ir lieliskas! Pati dziesma ir par tiem patiesības mirkļiem, kurus mēs laiku pa laikam piedzīvojam. Par to ideālo mirkli, kad pasaule mainās uz labu.

Foto: publiictātes

TOP Komentāri

avatar