LMT bāzes staciju darbu nodrošinās saules paneļu baterijas

LMT prezidents Juris Binde: “Latvijā mēs varam būt priecīgi, ka dzīvojam tik zaļā valstī. Tā ir viena no mūsu pamatvērtībām un ilgtermiņa ieguldījums dzīves kvalitātē. LMT kā uzņēmums saudzīgi attiecas pret dabas resursiem, izvērtējot ietekmi uz vidi visā LMT pakalpojumu dzīves ciklā. Tas sākas jau no elektroniskās dokumentu aprites un vecajiem telefoniem, ko var nodot otrreizējai pārstrādei. Likumsakarīgi, ka esam pirmie Latvijā, kas atjaunojamo saules enerģiju uzsāk izmantot bāzes staciju darbības nodrošināšanai.”

Uzstādīto saules paneļu bateriju maksimālā jauda optimālos apstākļos ir 6,6 kW, un šāds enerģijas daudzums nodrošina bāzes stacijas darbu. Nepieciešamības gadījumā papildu enerģijas daudzums tiks ņemts no Sadales tīkla.

2017. gadā LMT ieguva Platīna kategoriju Latvijas Ilgtspējas indeksā par darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni. Savukārt šī gada novembrī Latvijas Zaļais punkts veica auditu LMT, izvērtējot normatīvo aktu un ilgtspējas aspektu un secinot, ka LMT ir labs piemērs, kādam jābūt ilgtspējīgam uzņēmumam.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar