Zviedrijā dzīvojošais latviešu producents un DJ RudeLies laiž klajā dziesmu «Reaction»

Klajā nāk Zviedrijā dzīvojošā pazīstamā latviešu mūzikas producenta un DJ RudeLies jaunākais veikums – dziesma «Reaction». Tā būs pieejama gan radiostacijās, gan platformās «Spotify» un «Youtube». Dziesmai tapis arī videoklips.

Dziesma «Reaction» ir tapusi 2023.gada rudenī Falunā, Zviedrijā. «Pēc vasaras šoviem Eiropā un Āzijā man bija grūti atrast iedvesmu producēt mūziku, taču, atgriežoties Zviedrijā, radās iedvesma sacerēt elektronisko deju mūziku ar maģisku enerģiju. Tā dziesmas «Reaction» ieraksts tapa kopā ar «house» žanra fanu vidū labi zināmo angļu dziedātāju Sonam, kura arī ir dziesmas teksta autore,» par jaunāko veikumu saka mūziķis un piebilst, ka viņa jaunais skaņdarbs vēsta par cilvēka nepieciešamību sarunāties un harmoniskām savstarpējām attiecībām dialogā; par prieku saņemt atbildi un nepalikt vientulībā ar savu jautājumu.

RudeLies ir Zviedrijā dzīvojošs latviešu producents un DJ, kurš savu karjeru uzsāka 2015.gadā. Viņa mūziku raksturo interesants skaņas dizains, spēcīgi dropi un lipīgas melodijas. Deviņu gadu laikā RudeLies mūzika ir pārsniegusi astoņdesmit miljonus klausījumu Spotify. RudeLies ir starptautiski zināms izpildītājs, kura mūziku atbalsta ne tikai fani, bet arī pasaulē labi pazīstamie DJ Tiesto, Armin Van Buuren, Alan Walker, Diplo, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet un Afrojack.

Savas karjeras laikā RudeLies ir uzstājies festivālos, koncertos un naktsklubos Latvijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Polijā, Japānā, Dienvidkorejā un Taizemē.

Arī Latvijā labi pazīstamais Armīns van Būrens (Armin Van Buuren) par RudeLies dziesmu «Let Me Down» ir teicis: «Šī ir izcila dziesma, man tā ļoti patīk!» Atzinīgi par latviešu producenta un DJ veikumu izteikušies arī citi DJ: Martin Garrix: «Spēlēju viņa dziesmas sanos DJ setos!»; Tiesto: «Spēlēju RudeLies dziesmas manā radio šovā «Club Life!»; Alan Walker: «Spēlēju viņa dziesmu «Insomnia» savos DJ setos.»; Diplo: «Spēlēju RudeLies dziesmu «Insomnia» Lasvegasā!»

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar