Ziemas apavi – šī gada modes tendences

Lai arī rit vēl pirmais rudens mēnesis un mēs baudām pēdējos saules starus, Jūs varat laicīgi jau plānot un iegādāties aukstās sezonas jeb ziemas apavus. Bieži vien mainoties gadalaikiem, mēs tiekam pārsteigti, piemēram, ar negaidītu sniegu un salu, līdz ar to ir patīkami, ja mājās būsiet jau sagatavojoši sev piemērotus ziemas apavus, kas šajā sezonā būs modē.

Būtiski ir izraudzīties ziemas apavus ne tikai pēc jaunākās modes kritērijiem un tendencēm, bet, lai tie Jums patiktu un būtu maksimāli ērti. Neviens nevēlas apavus, kas spiež vai berž, jo tas diemžēl rada lieku diskomfortu, kas var ietekmēt gan Jūsu noskaņojumu, gan dienas darbus. Tāpēc jebkuras sezonas apavus izvēlieties apzināti un saskaņojot gan ar modes tendencēm, gan savām vēlmēm un sajūtām.

Ziemas puszābaki

Ja Jūsu ikdiena ir aktīva un ir daudz darāmo darbu un plānu, tad varat izvēlēties dažāda auduma un materiāla ziemas puszābakus, piemēram, zābakus, kas ir gluži vai klasika Chelsea zābakus vai Beatles zābakus. Ar ko šie modeļi atšķiras un kā tos atpazīt? Chelsea zābaki dizaina ziņā ir ļoti vienkārši un ērti, tie var būt gan no zamšādas, gan ādas u.c. materiāliem.

Lai arī kāda stila zābakus izvēlēsieties iegādāties, ja tie būs zamšādas, tad tiem būs nepieciešama speciāla kopšana, lai maksimāli ilgi tie izskatītos skaisti un tīri. Vairāk par zamšādas apavu tīrīšanu un kopšanu varat uzzināt mūsu informatīvajā rakstā.

Turpinot par Chelsea un Beatles zābakiem, tie ir ierindojami 2023. gada ziemas populārāko un stilīgāko zābaku sarakstā. Chelsea zābaki ērti apsedz potīti un ir saskaņojami ar dažāda veida apģērbu. Beatles zābaki iespējams raisa Jums kādas asociācijas, kas ir tikai loģiski, jo topā bija tieši grupas Beatles ziedu laikos. Beatles puszābaki ir ļoti līdzīgi jau minētajiem Chelsea zābakiem, tikai ar nedaudz augstāku papēdi.

Gan sieviešu ziemas zābakiem, gan vīriešu ziemas zābakiem būtu jābūt ar neslidenu gumijas zoli, lai pārvietošanās ziemā būtu droša. Protams, sieviešu ziemas zābaku piedāvājumā ir dažādu modeļu ziemas zābaki gan ar zemāku, gan augstāku papēdi, tomēr sniegainos ziemas apstākļos ir jābūt uzmanīgai izvēloties zābakus ar augstu papēdi. Īpaši tad, ja ir aktīva darba diena un daudz ir jāpārvietojas kājām. Varbūt tomēr priekšroku dot kādam no minētajiem zābakiem ar zemāku papēdi, lai ir drošāk.

Šajā ziemā modē būs arī garie sieviešu ziemas zābaki, kas sniedzas krietni pāri celim. Izvēloties šādus ziemas zābakus, ir vērts padomāt arī par koptēlu un saskaņot to ar šāda veida zābakiem, lai nebūtu haoss Jūsu koptēlā. Iespējams, ka Jums jau plauktā vai skapī ir UGG ziemas zābaki, tad arī šos zābakus varat nēsāt 2023. gada ziemā vai iegādāties jaunu šo zābaku modeli. UGG stila zābaki arvien vairāk ieņem modes tendenču augšgala rādītājus, jo ir patiesi ērti un silti ziemas apavi.

Vīrieši ziemas sezonā arī var izvēlēties ziemas puszābakus, kas var tikt kombinētie ar dažādiem klasiskā stila mēteļiem vai jakām. Šobrīd vīriešu zābaku piedāvājums ir tikpat liels, kā sieviešu, līdz ar to izvēles iespējas ir visiem.

Vairāk par ziemas apģērbu izvēli varat lasīt šeit, lai apģērbu veiksmīgi saskaņotu ar apaviem.

Meklējiet savus stilīgākos ziemas apavus un apģērbu e – veikalā 220.lv.

Foto: publicitātes

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA PIGU Latvia

TOP Komentāri

avatar