“Sudden Lights” laiž klajā savu versiju dziesmai “Mūsu mīlestība”

Sudden Lights radījuši savu aranžējumu dziesmai “Mūsu mīlestība”, kas augusta nogalē nonācis visās lielākajās straumēšanas platformās. Vienlaikus grupa izziņojusi arī sava koncerta īpašos viesus – itāļu grupa Piqued Jacks un lietuviešu dīdžejs Leon Somov.

“Sākotnēji plānojām “Mūsu mīlestību” atskaņot tikai vienu reizi Latvijas 2. Lielajā mūzikas koncertā, tomēr rezonanse pēc ciemošanās radio bija tik liela, ka nekas cits neatlika kā vien dziesmu ierakstīt. Saņēmām arī atzinīgus vārdus no pašiem Čikāgas piecīšiem, par ko liels prieks. Tā kā šai dziesmai ir ikoniskas saites ar Mežaparku, mums būs liels gods šo dziesmu izpildīt arī savā lielkoncertā Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī,” par dziesmu stāsta Sudden Lights mūziķi.

Sudden Lights izziņojuši arī viesmāksliniekus, kas 16. septembrī uzstāsies pirms grupas koncerta. Grupas pirmajā brīvdabas koncertā īpašo viesu lomā būs grupas draugi lietuviešu dīdžejs Leon Somov. Grupa uzsāka sadarbību ar viņu jau šī gada pavasarī, kad Leon Somov radīja remiksu dziesmai “Aijā”. Savukārt pirms Sudden Lights uz skatuves kāps itāļu alternatīvā roka grupa Piqued Jacks, kas šī gada Eirovīzijā pārstāvēja Sanmarīno. Grupas dalību koncertā atbalsta Itālijas vēstniecība Latvijā.

Jau ziņots, ka grupa Sudden Lights izziņojusi savu līdz šim vērienīgāko koncertu, kas norisināsies Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī. Tas būs pirmais pašu rīkotais grupas brīvdabas koncerts. Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu serviss tirdzniecības tīklā.

Grupa Sudden Lights par savu jaunāko albumu “Miljards vasaru” saņēma 5 nominācijas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons. Dziesma “Laternas” ieguva augsto 2. vietu Latvijas radio dziesmu aptaujā “Muzikālā banka”.

Foto: Ričards Zariņš

TOP Komentāri

avatar