“X Faktora” zvaigzne Emilija izdod savu otro singlu “Noticēt sev”

“X Faktora” piektās sezonas uzvarētāja Emilija (Emilija Bērziņa) izdod savu otro singlu “Noticēt sev”. Dziesma veltīta visiem tiem cilvēkiem, kuri jauno mākslinieci atbalstījuši viņas muzikālās karjeras sākumā.

“Noticēt sev” teksta un mūzikas autore ir Emilija pati un, tāpat kā dziesmu “Sirds pelnos”, arī šo ir producējis zviedru mūziķis Povels Olsons (Povel Olsson). Dziesma ierakstīta Latvijā un Zviedrijā. “Man bija iespēja vienu dienu paciemoties Zviedrijā, Stokholmā, producenta Povela studijā, lai ierakstītu dziesmas vokālus. Dziesmai ir nedaudz cita dinamika nekā man līdz šim ierasts, tāpēc biju ļoti priecīga arī šīs dziesmas ierakstā sadarboties ar Povelu. Mums radās laba saikne, jau strādājot pie “Sirds pelnos”, stāsta Emilija.

21 gadu jaunā dziedātāja līdz šim jau sarakstījusi vairākus skaņdarbus un brīdī, kad nolemts par otrā singla izdošanu, atlicis tikai izvēlēties īsto. “Noticēt sev” sākotnēji tapa angļu valodā ar nosaukumu “Game” un arī šo versiju Emilija cer kādreiz izdot. Plānots, ka “Noticēt sev” pirmo reizi uz lielās skatuves dzīvajā izpildījumā izskanēs jau šo piektdien, 8. martā, mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” pasniegšanas ceremonijā.

Emilija par dziesmas vārdiem: “Mans pulks mani cieši skauj! Pēc šova saņēmu ļoti daudz ziņu sociālajos tīklos un, satiekot cilvēkus visdažādākajās situācijās, visi man teica – tici sev un tev viss izdosies! Arī mana mentore Aija Auškāpa uz krekliņa, kuru vilku uz vienu no uzstāšanās reizēm, ar lieliem drukātiem burtiem sirds rajonā uzrakstīja – TICI, TEV IZDOSIES! Šo dziesmu veltu visiem, kuri mani atbalstīja tad un tagad. Esmu saviļņota un jūtu, ka klausītāji dzīvo līdzi manām gaitām – mana “Sirds pelnos” Spotify noklausīta jau vairāk nekā 115 tūkstošus reižu! Ceru, ka tikpat labi veiksies arī jaunajai dziesmai.”

Foto: Zahars Subotins

TOP Komentāri

avatar