X Faktora dalībnieki gatavojas šova 2. tiešraidei

14. novembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 turpināsies vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” ceturtās sezonas tiešraides. Otrajā fināla raidījumā uz skatuves kāps 10 palikušie šova dalībnieki, izpildot populārākās pasaules un Latvijas dziesmas.

Šova otrās tiešraides muzikālā tēma būs “labākās no labākajām dziesmām”, tāpēc skatītāji varēs dzirdēt tādas pasaulē iemīļotas melodijas kā Džastina Timberleika “Cry me a river”, britu dueta Hurts dziesmu “Stay”, Passenger superhitu “Let her go” un daudzas citas atpazīstamas dziesmas.

“Otrajai tiešraidei gatavojos cītīgi un daudz. Būs viennozīmīgi ļoti skaisti un emocionāli un, godīgi sakot, nevaru vien sagaidīt. Īsāk sakot, esmu gatavs. Ar dziesmu vēlos pateikt, ka jāsaka visu brīdi, kad tas ir nepieciešams, pat tad, ja tas ir ļoti grūti. Šoreiz priekšnesumā man palīdzēs arī dejotāji, kas nodos vēl vairāk emociju,” savu gatavību šova 2. tiešraidei pauž finālists Deniels Bērziņš.

Cīņu par šova galveno balvu 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju “Universal Music Group” otrajā “X Faktora” tiešraidē turpinās Intara Busuļa komanda (meitenes vecumā no 16-25) – Diona Liepiņa (19), Grēta Grantiņa (22) un Loreta Klibiķe (18), Reiņa Sējāna komanda (puiši vecumā 16-25) – Eduards Rediko (17), Viktors Buntovskis (16), Aijas Auškāpas komanda (grupas) – grupa “Audiokvartāls” un trio “We”, kā arī Marata Ogļezņeva komandu (vecāki par 25 gadiem) pārstāvēs Olga Palušina (28), Deniels Bērziņš (25) un Edgars Kārkliņš (26).

Tas dalībnieks, kurš raidījuma beigās saņems vismazāko balsu skaitu, automātiski izstāsies no dalības šovā, savukārt nākamie divi vismazāk balsu saņēmušie dalībnieki izpildīs glābējdziesmu, pēc kuras mentori nolems, kurš paliek un kuram šovu nāksies pamest.

Papildu drošības nodrošināšanai visi dalībnieki un darbinieki ir vakcinēti un viņiem tiek veikti Covid-19 testi. Tāpat arī tiek ievērota distance, telpas kvadrātmetriem atbilstošs cilvēku skaits, valkātas FFP2 maskas (izņemot šova vadītāju un dalībniekus), kā arī ievēroti citi piesardzības pasākumi, lai vērienīgais šovs varētu notikt iespējami drošā vidē.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar