Viņi meklē mājas

Dancis ir apmēram 4,5 mēnešus jauns runčuks. Pēc rakstura nosvērts, labsirdīgs un dzīvespriecīgs. Ļoti uzticas cilvēkam,  patīk citu kaķu sabiedrība. Kārtīgs.  Nav izvēlīgs ēdienā.Vesels, ja neskaita faktu, ka viena actiņa ir mazdrusciņ nespodrāka par otru. Atrodas pagaidmājās.

Urse ir 1,5 gadus jauna kaķu dāma ar pelēku, pūkainu kažoku un dzeltenām acīm. Apzinās, ka ir skaista, tāpēc labprāt aplūko  sevi spogulī. Sterilizēta. Diezgan savrupa, tāpēc ar sugas brāļiem īpaši draudzēties negrib, toties cilvēku samīļot gatava ik mīļu brīdi. Atrodas pagaidmājās.

Rudspalvīti pirms neilga laika kāds pāris atnesis un nolicis pie daudzstāvu mājas pagraba lūkas. Kaķītis ir jauns, ap 10 mēneši, ļoti draudzīgs. patīk, ja paņem  klēpī un sabužina. Ielas dzīve viņu mulsina un skumdina.Mājas kaķim palikt uz ielas ziemas pievārtē ir liels izaicinājums un viņš tam, kā redzams, nav gatavs. Atrodas uz ielas.

Strīpaine  ir gadu veca  sprigana un veikla kaķenīte, kas prot par sevi pastāvēt ciltsbrāļu aprindās. Cilvēkam  gatava sekot pa pēdām, ja vien viņš apstāsies, aprunāsies un  noglāstīs. Skumji noskatās pakaļ, kad ārdurvis viņas acu priekšā aizveras. Sterilizēta. Atrodas uz ielas.

Ja kādam kaķītim tiek piedāvātas īstās mājas, tad jāzvana 28825176, vai jāraksta – rudzane@tvnet.lv

TOP Komentāri

avatar