Vidusskolēnus aicina iepazīt studijas Atvērto durvju dienā

Straujiem soļiem tuvojas jaunais studiju gads un lielā daļā augstskolu uzņemšana jau noslēgusies, taču tiem, kuri vēl nav paspējuši pieņemt gala lēmumu un izvēlēties piemērotāko studiju programmu, nav pamata satraukumam, jo Biznesa augstskolā Turība uzņemšana vēl turpinās. Ikviens studēt gribētājs tiek aicināts iepazīt augstskolas vidi un piedāvātās studiju programmas Atvērto durvju dienas pasākumā 10. augustā plkst. 12.00. Augstākās izglītības piedāvājums ir ārkārtīgi plašs un pieejams ikvienam studēt gribētājam, tāpēc ir būtiski neapjukt un izdarīt pareizo izvēli, kas ietekmēs karjeras un izaugsmes iespējas nākotnē.

Pasākums ir iespēja ikvienam studēt gribētājam tikties ar studentiem, pasniedzējiem un fakultāšu dekāniem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par augstskolu, studiju procesu un piedāvātajām studiju programmām, kā arī studentu dzīvi. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja iejusties studenta lomā, paviesojoties lekciju auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, interaktīvās mācību telpās, Studējošo pašpārvaldes birojā u.c. Jau esošie studenti pastāstīs, kā norit studiju process.

„Atvērto durvju diena ir lieliska iespēja savlaicīgi iepazīt studiju vidi, augstskolas darbību un tās sniegtās iespējas, lai gūtu skaidrāku priekšstatu par nākotnes profesiju. Kas zina, varbūt tieši augstskolas Atvērto durvju diena un saruna ar kādu no pasniedzējiem palīdzēs pieņemt gala lēmumu. Labāk vienreiz pašam redzēt, nekā septiņas reizes dzirdēt! Iestājoties augstskolā 10. augustā, ir iespēja pretendēt uz kādu no budžeta vietām. Uz Atvērto durvju dienu tiek aicināts ikviens studēt gribētājs,” stāsta Biznesa augstskolas Turība rektors un valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis.

Atvērto durvju dienu pasākums norisināsies ārā, augstskolas pagalmā pie strūklakas, bet lielus gadījumā tiks pārcelts uz Turības Biznesa inkubatoru. Pirmā pasākuma daļa noritēs lekcijas formātā, kam sekos sarunas ar interesējošā studiju virziena pārstāvjiem, bet noslēgumā – ekskursija augstskolas teritorijā. Ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus par augstskolu un studiju procesu.  Pasākums notiks 10. augustā plkst. 12.00.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar