“Tumsas Putni” nāk klajā ar vasarīgi romantisku dziesmu

Dziesma “Tumsas putni” ir par nakts romantiku, cilvēkiem, kas naktīs paliek nomodā un skaita zvaigznes. Tā ir dziesma par dzīves baudītājiem, kuri dejo līdz rītam un nākamajā dienā cīnās ar miega trūkumu. Par vēlajām naktīm, par reizēm, kad nevari aizmigt, par miegainajiem rītiem, kuros rīta gaisma laužas caur aizkariem, bet tu vēl negribi celties.

Grupa “Tumsas Putni” savu muzikālo žanru definē kā sports, lakrica, chorus pedālis un friškas. Šo kombināciju puiši iegūst, apvienojot plašāk zināmus žanrus kā indie rock, funky disco, R&B, Soul. Tumsas Putni ir iedvesmojušies arī no “Odis”, “Jumprava”, “Zigmārs Liepiņš & Modo” un citiem 80-to un 90-to gadu mūzikas grandiem.

Grupas sastāvā ir mūziķis, vokālists Patriks, kurš sācis savu mūzikas karjeru ar paštaisītiem ierakstiem guļamistabā. Par ritmu atbild bundzinieks Enkurs, kurš līdz šim ir bijis zināms ar saviem episkajiem DJ setiem, bet tagad atbild par citiem ritmiem. Basģitāru spēlē filozofs J, kurš ir daudzpusīgi slinks, brīvajā laikā ignorē savas alerģijas un nodarbojas ar biškopību.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar