Šovu «Dejo ar zvaigzni» pamet Aminata

Svētdien, 20. novembrī, aizvadīta jau desmitā TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” tiešraide, ceturtdaļfināls. Par uzvaru sacentās vien pieci pāri, kuri katrs dejoja divas dejas – vienu jaunu, vienu jau iepriekš dejotu, uzlabotu priekšnesumu. Vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, cīņu par uzvaru īsi pirms pusfināla jāpamet Aminatai un viņas deju partnerim Maksam Kravčenko.

Iepriekš pāris mūs priecējis ar ča ča ča, lēno valsi, sambu, tango, rumbu, džaivu, valsi, kvikstepu un fokstrotu, bet šajā tiešraidē mūs priecēja ar pasodobli un lēno valsi.

Pirms pirmās dejas Aminata smejot teic: “Mēs strīdamies, protams. Ne tik bieži, bet pāris reizes ir gadījies. Vienreiz tā pamatīgi, ka man likās – viss, mums šovs beidzas, es aizgāju, aizcirtu durvis. Bet nākamajā dienā viss bija labi. Tas ir no dejas atkarīgs, ja ir agresīva deja, tad mēs strīdamies.” Savukārt, komentējot otrās dejas izvēli, saka: “Mēs gribējām, lai tās dejas ir pēc iespējas dažādākas, gribējās kontrastu, un kas gan var būt dažādāks par pasodobli un lēno valsi?”

“Bija ekspresīvi, bija kaislīgi un ugunīgi. Un tā būtiskākā lieta – visas dejas laikā jūs to spānisko raksturu noturējāt, arī grūtos soļus dejojot. Manuprāt, jūsu priekšnesums šodien bija ļoti veiksmīgs”, pēc pirmā priekšnesuma viņu priekšnesumu novērtēja žūrijas pārstāvis Jānis Purviņš.

Šajā vakarā visaugstāko novērtējumu – 30 punktus – divas reizes no žūrijas ieguva Maksims Busels un Liza Manija. Viņi ieguva arīdzan skatītāju simpātiju balvu.

Lielu ažiotāžu šonedēļ radīja ziņa, ka atgriezīsies kādreizējais šova žūrijas pārstāvis Valērijs Mironovs. Šoreiz gan viņš nepievienojās žūrijas locekļiem, bet gan Jānim Pētersonam un Olenai uz skatuves.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar