Šonedēļ “Gandrīz ideālas vakariņas” gatavos TV personības

Par godu Televīzijas dienai, ko pasaulē svin 21. novembrī,  šajā nedēļā “Gandrīz ideālās vakariņās” piedalās četras TV personības – šova “Lauku sēta” dalībniece Eva Goldmane, raidījuma “Bez Tabu” žurnālists Oļegs Visockis, šova “Dejo ar zvaigzni” deju producente Viola Abramova – Mailīte un TV3 sporta komentētājs Jānis Pakalns. 

Pirmajā vakarā savās mājās viesus uzņems Jānis Pakalns. Viņa ēdienkartē būs garšu kokteilis no visas pasaules, bet izklaidē – iespēja iejusties īsta spēļu komentētāja ādā.

Otrā vakara namamāte būs šova “Lauku sēta” atraktīvā dalībniece Eva Goldmane. Evas vakariņas būs latviskas, bet ar smalku piesitienu. Izklaidējot viesus, Eva piedāvās savstarpēji pietuvināties vienam pie otra.

Trešajā vakarā ar savām vakariņām pārsteigs raidījuma “Bez Tabu” žurnālists Oļegs Visockis, kurš piedāvās rīvētu kartupeļu pankūciņas, paelju ar tītaru un jūras veltēm, desertā pasniegs plātsmaizi ar mājas saldējumu, bet izklaidē viesus liks pie piņķerīgiem rokdarbiem.

Nedēļa noslēgsies šova “Dejo ar zvaigzni” deju producentes Violas Abramovas-Mailītes mājās. Viola gatavos jau otro rabarberu plātsmaizi šajā nedēļā, otro krēmzupu, bet pirmo reizi šonedēļ vedīs dalībniekus uz jogas nodarbību.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar