Rokgrupa DCH izdod jaunu video “Tas ir atkal sākums”

Šī ir sestā no astoņām grupas nesen izdotā debijas albūma “Mēness” dziesmām, kuru puiši piesaka plašākai auditorijai. Kā jau iepriekš minēts, grupa solījusi atrādīt visas albuma dziesmas video fromātā un pakāpeniski tas tiek arī realizēts kopš 2020.gada jūlija.

““Tas ir atkal sākums” ir par tā līmeņa ķīmiju un lietām, kurām tā arī nekad nepienāk beigas. Tā savieno elementus tik spēcīgi, ka tie iespiežas pakausī līdz mūža galam un varbūt pat ilgāk”, tā kompozīciju komentē grupas vokāls Mārtiņš Leja.

Mēness ir DCH pirmais lielizmēra albums, kas iznācis 2020.gada novembrī. Albuma kontekstā mēness atspoguļo tā divas puses. Tas simbolizē perspektīvu kā bieži vien tiek saskaldītas, saskatītas, izprastas vai pat uztvertas lietas un notikumi, neaizdomājoties par formu vai to patieso būtību. Pateicoties sadarbībai ar operātoru Oskaru Lūsi, tika iemūžināti klipi visām paredzētajām albuma dziesmām un, piedaloties māksliniecei Sabine Ostrovskai, izstrādāts jauns logotips un albuma dizaina noformējums.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar