Milleru-Balandīnu ģimene piedāvā jaunu dziesmu un video – “Ķlusiņām”

Latviskajās un rudenīgajās svētku noskaņās dziedošā Milleru-Balandīnu ģimene prezentē savu jaunāko veikumu – dziesmu “Klusiņām” un tās video, atgādinot, ka tieši mīlestība, sirsnīgums un ģimeniskums ir tās vērtības, kas spēj stiprināt un pasargāt mūs no dzīves skarbajiem vējiem.

Dziesma stāsta par to, ka nereti viens otru tā pa īstam spējam izprast, pieņemt un iemīlēt tikai tad, kad esam izzinājuši, pieņēmuši un iemīlējuši paši sevi. Tad spējam daudz vairāk dot, neprasot neko pretī, kas arī ir beznosacījuma mīlestības fenomena pamatā. Mīlot patiesi un no sirds, katrs mirklis ir piepildīts ar daudz lielāku apzinātību un ļauj “pacelties visam pāri nomodā” (citējot dziesmas “Klusiņām” vārdus).

Pateicoties Armandam Paulam, dziesmai radīts arī brīnišķīgs un noskaņu papildinošs video, kur dabas ieskautā rudenīgā krāšņumā bez Milleru-Balandīnu ģimenes muzikālā sastāva pārstāvjiem piedalījušies un video kadros redzami arī mazie aktieri: Teodors un Otīlija, kā arī Santa Šika un Jānis Šķila ar bērniem.

Dziesmas aranžijas un studijas ieraksta veidošanā piedalījušies: Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Raitis Balandīns (vokāls, elektriskā ģitāra), Raivo Millers (elektriskā ģitāra), Kristers Dornis (basģitāra), Dāvids Eglītis (bungas), Elīza Zelča (vijole). Ieraksts tapis skaņu inženiera Modra Skaistkalna vadībā.

Klipa prezentācijas pasākums

Foto: Armands Pauls

Prezentācijas video: Inga Nestere

TOP Komentāri

avatar