Rīgas ielās darbojas mobilais restorāns

„Pirmo reizi Rīgas restorānu nedēļa tiek atklāta ar šādu īpašu elementu – mobilo restorānu. Ar tā palīdzību mēs vēlamies informēt pēc iespējas plašāku cilvēku loku par gaidāmo Rudens Rīgas restorānu nedēļu un sniegt gan pieredzējušiem gardēžiem, gan cilvēkiem, kuri ikdienā restorānus apmeklē reti, iespēju nobaudīt īpašo šī rudens Rīgas restorānu garšu. Aicinām ikvienu piedalīties šajos gardēžu svētkos un piestāt pie mūsu busiņa, kuru noteikti atpazīsiet jau no tālienes tā spilgto krāsu un atraktīvo pavāru dēļ,” stāsta Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) valdes locekle Vita Jermoloviča. 

10.oktobrī laika posmā no 14:00 līdz 18:00 Kaļķu ielas un Vaļņu ielas krustojumā apmeklētājus pārsteigs šefpavāri no restorāniem “MUUSU”, “Benjamiņš”, 3 Pavāru restorāna “Tam labam būs augt” un “Valtera restorāns”.

 

Savukārt, 11. oktobrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 busiņš piestās pie tirdzniecības centra SPICE, un tajā rosīsies restorānu “Kaļķu vārti”, “Burkāns”, “Elements”, “KID*” un “Aqua luna” šefpavāri.

 

„Īpašajā Restorānu nedēļas busiņā darbosies izcilākie Rīgas šefpavāri,kuri ikvienam garāmgājējam bez maksas piedāvās nobaudīt gan tradicionālus, gan pavāru īpaši radītus ēdienus no sezonālajiem Latvijas produktiem. Šie produkti ir tie, ar kuriem mēs, pavāri, lepojamies visvairāk, tādēļ Rīgas restorānu nedēļas ēdienkartē uzsveram to unikalitāti. Četrās Restorānu nedēļas busiņa pieturvietās Rīgā ikkatram interesentam būs iespēja nobaudīt tādus kulinārijas meistardarbus, kā Baltijas reņģi alus mīklā, ķirbju velutē zupu, dūmotu lasi, aknu pastēti ar sīpolu marmelādi, rudens dārzeņus ķiploku – rozmarīna sautējumā, meža sēņu eklērus un dažādus citus gardumus,” stāsta Latvijas Pavāru kluba pārstāvis Māris Astičs.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar