Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies grupa “The Prodigy”

18. augustā “Wondersalā” ar lielkoncertu uzstāsies populāra britu grupa “The Prodigy”, informē portāls balticevents.info. The Prodigy” ir pazīstama, kā 90. gadu viena no spilgtākajām mūzikas grupām, kas uzstājās “Big Beat” stilā. Pats pirmais “The Prodigy” singls “What Evil Lurks” izdots 1990. gadā, bet plašāku atpazīstamību mūziķi guva ar skaņdarbu “Charly”.

34 gadu laikā mākslinieki ir paspējuši uzstāties ar lielkoncertiem visā pasaulē. 2012. gadā “The Prodigy bija atzīti, kā “paaudzes labāka deju grupa” pēc “Mixmag” žurnāla versijas.

Paši populārie kolektīva skaņdarbi ir “Charly”, “Everybody in the Place”, “One Love”, “No Good (Start the Dance)”, “Voodoo People”, “Poison”, “Firestarter”, “Breathe”, “Smack My Bi*** Up”.

Šis būs pirmais koncerts Latvijā, kad grupa uzstāsies bez Kīta Flinta. Grupas dibinātājs un dziesmu autors Liams Hovlets kopā ar Maxim Rīgā prezentēs savu jauno šovu.

Biļešu tirdzniecība sāksies 16. aprīli, pl. 11:00. Oficiālā lielkoncerta mājaslapā www.theprodigy-tour.com ir iespēja piereģistrēties un nopirkt pirmās 1000 biļetes par zemāku cenu.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar