Oskars Deigelis un Diona Liepiņa apvienojas kopīgā dziesmā pateicoties aplikācijai “Tinder”

“Viena mana diena” ir mūziķa Oskara Deigeļa jaunākais singls, kas tapis sadarbībā ar dziedātāju Dionu Liepiņu. Kompozīcijas autore ir Deigeļa māsa Anita Tīlena, savukārt dziesmas aranžiju veidojis producents Jānis Čubars. 

“Lai gan viens otru zinājām jau iepriekš, oficiāli ar Dionu iepazināmies visai amizantā veidā, pateicoties vietnei “Tinder”. Pēc tam, kad savā telefonā ieraudzīju šajā aplikācijā labi pazīstamo “It’s a match”, uzrunāju Dionu ar vārdiem: “Tagad mums pavisam noteikti jāieraksta kopīga dziesma”. Priecājos, ka tieši tā tas arī notika,” sadarbību komentē Deigelis. 

“Bērnībā biju kvēla mūzikas šovu skatītāja un Oskars bija viens no personāžiem, kuru atceros jau no tā laika. Nekad nebūtu iedomājusies, ka mums reiz būs kopdziesma. Par to man ir patiesi liels prieks! Oskars ir lielisks, un šķiet, ka laba komunikācija izveidojās jau no pirmajām notīm,” piebilst Liepiņa. 

Oskars Deigelis pazīstams arī kā autors, kurš radījis dziesmu tekstus tādiem izpildītājiem kā Samanta Tīna, “Otra Puse”, Lauris Reiniks, Rassell, Aivo Oskis, Normunds Rutulis, Adriana Miglāne, u.c.  

Singls “Viena mana diena” pieejams visās lielākajās mūzikas straumēšanas platformās. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar