MONTA publicē autobiogrāfisku dziesmu un video “Brīva tavā pasaulē”

Dziedātāja un dziesmu autore MONTA (Monta Strūberga) publicē jaunu dziesmu “Brīva tavā pasaulē”. Dziesma ir emocionāls stāsts par jaunas sievietes iekšējo pasauli un dažādiem sarežģījumiem, kurus jāpārvar, gūstot pārliecību par sevi. Par spēju, neskatoties ne uz ko, novērtēt un priecāties par to, kas labs noticis aizvadītajā vasarā.

Jelgavniece MONTA pērn laida klajā savu pirmo minialbumu “Otra viņa” (MicRec). Šogad talantīgā un neatlaidīgā dziedātāja jau ir ceļā uz jaunu, šoreiz pilna garuma albmu, no kura jau iepriekš publicētas dziesmas un emocionāli video “Jādzimst no jauna” un “Cilvēki melo”.

MONTA: “Pēdējā laikā ir nācies piedzīvot dažādus dzīves pagriezienus. Es to nevaru noslēpt un tas parādās arī manās dziesmās. Laiku pa laikam pienāk tādi brīži, kad gribas aizbēgt no visa, paslēpties un, kā no malas skatoties, par to pasmieties un neko nesarežģīt. Šī dziesma ir par to, kas notika ar mani aizvadītajā vasarā.”

Topošais albums solās būt atšķirīgs no pērn izdotā minialbuma. Ne tikai tāpēc, ka ir tapušas jaunas dziesmas un ir uzkrājusies pieredze, bet arī tāpēc, ka uzsākta savstarpēji iedvesmojoša sadarbība ar dziesmu aranžētāju un producentu Jāni Čubaru, kurš pats ir ģitārists un arī grupas “Otra Puse” dalībnieks.

MONTA: Mums joprojām labi strādājas kopā. Katra dziesma ir piedzīvojums. Šo dziesmu Jānis sadzirdēja šādi un labi, ka tā. Dziesma topošajā albumā ieplūda kā svaigs gaiss. Šķita, ka ir pareizais laiks izdot šo “svaigā gaisa” dziesmu, pakavējoties atmiņās par to, cik patiesībā prieka pilna ir bijusi mana vasara, jo, neskatoties ne uz ko, ik pa brīdim bija izdevies aizbēgt no drūmām domām un pabūt laimīgos mirkļos. Centos to atspoguļot arī dziesmas video.”

Klipa producents ir Kaspars Kambars, ar kuru kopā MONTA strādājusi arī pie vairāku citu iepriekš izdotu dziesmu video izveides.

MONTA:”Paldies Dianai Silavai un “Boho Wedding Couture” par tērpiem, kas redzami video. Paldies arī Kaspara Kambara “labajai rokai” – Robertam Zukovskim, par dalību klipa tapšanā. Ar šiem puišiem vienmēr ir jautri un interesanti filmēties.”

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar