Lieldienu pārsteigumi iepriecina teju 400 Bērnu slimnīcas mazo pacientu

Šodien, 27. martā, Lieldienu zaķis ar palīgiem ielīksmoja Bērnu slimnīcas mazos pacientus, viņu vecākus un slimnīcas darbiniekus. Lieldienu tēli pārsteidza bērnus ar īstu svētku brīnumu jeb lielu, lielu Lieldienu olu! Dāvanas bērniem un citi Lieldienu pārsteigumi Bērnu slimnīcā jau vairākus gadus tiek organizēti, pateicoties slimnīcas atsaucīgajam personālam un uzņēmuma “Maxima Latvija” atbalstam. 

Īpaši iespaidīga šogad bija lielā Lieldienu ola, kuru tēli ripināja cauri slimnīcas gaiteņiem un palātām, lai pārsteigtu katru bērnu, kam šis pavasarīgais laiks jāpavada slimnīcā. Bērniem bija arī iespēja uzņemt momentfoto ar īpašām kamerām, lai iemūžinātu satikšanos ar Lieldienu tēliem. Turklāt slimnīcas teritorijā bērniem bija īpašs sveiciens no īstas lauku fermas atceļojušajiem Lieldienu vēstnešiem – trušiem! Bērniem bija iespēja aplūkot, pabarot un pamīļot trušu pilsētiņas iemītniekus un turpat noskatīties Bērnuun jauniešu centra “Altona” mazo dejotāju koncertu. Papildus tam mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija” mazajiem pacientiem bija sarūpējis arī Lieldienu dāvanas, ko viņiem nogādāja pasaku tēli. 

“Smiekli un pozitīvas emocijas ir svarīgas atveseļošanās procesā, tādēļ mēs ar aizrautību katru gadu veltām pūles tam, lai pavasara sajūtas un svētku prieku ienestu mūsu slimnīcā. Mēs īpaši vēlamies radīt svētku noskaņu un siltu, iedvesmojošu atmosfēru bērniem un viņu vecākiem, kuriem Lieldienas jāpavada slimnīcā. Pateicamies “Maxima Latvija” par atbalstu un sadarbību jau vairāku gadu garumā, kas mazajiem pacientiem ļauj veidot patīkamas atmiņas par laiku, ko viņi pavadījuši slimnīcā,” pauž Indra Veismane, Bērnu slimnīcas Pedagoģijas dienesta vadītāja.

“Esam priecīgi, ka jau vairāku gadu garumā, atbalstot Bērnu slimnīcu, varam palīdzēt radīt prieku un svētku sajūtu mazajiem pacientiem. Apzinoties, ka ierastā Lieldienu svinēšana šiem bērniem šogad nav iespējama, mēs nodrošinājām, lai Lieldienu zaķis viņus personīgi apciemotu. Mēs ceram, ka mūsu kopīgi organizētās aktivitātes – rotaļas, dziesmas, aizraujošas mīklas un pārsteigumi – sagādāja prieku ne tikai bērniem, bet arī viņu ģimenēm un slimnīcas personālam,” stāsta Jānis Beseris, “Maxima Latvija” korporatīvo attiecību direktors.

Lieldienu sveicienus un muzikālos priekšnesumus Bērnu slimnīcā nodrošināja radošā apvienība “Pasaku Nams” un viņu burvīgie tēli – Lieldienu zaķis, Cālis un Puķu Meitene.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar