KATŌ vienojas duetā ar GACHO un izdod jaunu singlu “Glābšanas veste”

Vasaras izskaņā dziedātāja publisko sadarbības singlu “Glābšanas veste”, kurā dzirdams arī mūzikas izpildītājs GACHO. Līdz ar dziesmu, klajā laists arī tās videoklips.

Dziesma ir veltījums ģimenei, uzticamiem draugiem un kolēģiem. Tiem, kuri neuzgriež muguru pat tad, ja pats sev vairs neesi saprotams vai tīkams. “Šī ir viena no manām personiskākajām kompozīcijām, jo tajā atklāju savu vājumu. Periodiski izdzīvoju situācijas, kurās šķiet, ir tikai problēmas un nemitīgi risinājumu meklējumi. Visbiežāk, par to negribas runāt skaļi, drīzāk paslēpties, bet šīs dziesmas radīšana manī kaut ko pavēra un izmainīja,” pamatideju apraksta KATŌ. “Dzīve piespēlē dažādus scenārijus, bet es ticu, ka viss ir atrisināms. Mēs esam šeit, lai viens otru atbalstītu un darītu laimīgu. Ir tik patīkami apzināties, ka tev ir uz ko paļauties,” dziesmas vēstījumu noslēdz GACHO.

Tāpat, kā visas līdz šim radītās KATŌ kompozīcijas, arī “Glābšanas veste” tapusi kopā ar dziesmu autoru un producentu Kasparu Ansonu, kurš radīšanas procesu pielīdzina psihoterapijai: “Strādājot pie dziesmas, tev jāspēj atvērties. Uzticēties otram, paļauties stāstot par pārdzīvojumiem. Laika gaitā, savstarpējā sadarbībā esam to attīstījuši un, nereti, uztveru KATŌ kā “glābšanas vesti” arī savos radošajos meklējumos.”

Dziedātāja KATŌ aicina uz tuvākajiem koncertiem – 8. septembrī Rīgā, “Sporta 2” kvartālā un 29. septembrī Liepājā, kultūrvietā “Pegaza pagalms”.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar