Grupa “Sudden Lights” pārceļ koncertu uz nenoteiktu laiku

Grupa “Sudden Lights” koncertūres “Vislabāk ir tur, kur manis nav” noslēguma koncertu Hanzas Peronā, kas bija paredzēts 22. maijā, pārceļ uz nenoteiktu laiku.

Grupai “Sudden lights” koncertu tūres “Vislabāk ir tur, kur manis nav” ietvaros bija plānoti četri koncerti, no kuriem trīs jau ir izskanējuši – Valmierā, Liepājā un Alūksnē. 22. maijā bija plānots tūres noslēguma koncerts Hanzas Peronā. “Mūsu tūres noslēguma koncertu ļoti gaidījām un gatavojāmies tam ilgi, tāpēc jo īpaši skumji, ka mums koncertu nācies pārcelt uz nenoteiktu laiku,” stāsta grupas ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis.

Šis laiks, ko piedzīvojam pašreiz, ir liels pārbaudījums grupai. Par to vairāk stāsta basģitārists Kārlis Vārtiņš: “Saprotam, ka tagad galvenais ir rūpēties vienam par otru, paliekot mājās un distancējoties no pārējiem. Patiešām žēl, ka tūres noslēguma koncerts šobrīd tiek pārcelts uz nenoteiktu laiku, taču kad ierobežojumi būs atcelti, būsim neizsakāmi priecīgi atkal satikties ar jums jaunos apgriezienos.” 

Grupa savus fanus plāno iepriecināt jaunajā koncertu formā – tiešsaistes koncerts, par ko stāsta grupas bundzinieks Mārtiņš Matīss Zemītis: “Esam ļoti apbēdināti par šo situāciju un ļoti gribam jūs satikt pēc iespējas ātrāk, bet tikmēr klausāmies mūsu albumu “Vislabāk ir tur, kur manis nav”, kam izrādās ir ļoti atbilstošs nosaukums šajā laikmetā. Taču mums ir arī priecīgas ziņas –  drīzumā vēstīsim sociālajos tīklos, kur būsim dzirdami tiešsaistes koncertā. Uz tikšanos!”

Kā koncerts būs iespējams Hanzas Peronā, tā tiks vēstīts ilgi gaidītā koncerta datums, lai atkal varētu tikties, satikties klātienē un izbaudīt viens otra kompāniju. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas uz jauno koncerta norises datumu.

Informāciju sagatavoja: Inga Zālīte grupas “Sudden Lights” mediju pārstāve.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar