Edvards Strazdiņš piedāvā dziesmu “Kad naudas nav”

Latviešu jaunās kantrī mūzikas cerība Edvards Strazdiņš šodien publicē savu jaunāko dziesmu “Kad naudas nav”.

Edvards: “Dziesmā ar vieglu pašironiju un romantisma devu ieskicēju mūsdienu dzīves situācijas, kurās aizrautība un degsme mijas ar neracionālu un neloģisku lēmumu pieņemšanu, tikai lai sagādātu prieku otram cilvēkam. Stāstu var attiecināt arī uz citām dzīves situācijām – kāds varbūt visu savu naudu iztērē jauna auto iegādei, kāds savam hobijam, kāds pēdējo centu atdos saviem bērniem.”

Dziesmu producējis Gints Stankevičs, bet video veidojis Kaspars Kambars. Video veidošanā piedalījās arī Jelgavas mūziķi Gatis Mūrnieks, Aigars Kudrickis un Uldis Jaunzems. Klips filmēts dzīvās mūzikas bārā “St. Black & Rock Cafe Urban Stage”, Rīgā. Edvarda meitenes lomā Emīlija Rūta Ozoliņa. 

Edvarda Strazdiņa pirmais singls “Celties spārnos” nāca klajā 2021. gada sākumā un līdz šim publicētas jau astošas paša dziedātāja sarakstītas dziesmas un dziesmu video. Populārākās no tām ir “Dziesma par Kurzemi” un “Lauku dzīves miera osta”. 

Tuvākās uzstāšanās Edvardam Strazdiņam plānotas Guntara Rača autorvakaros 16. septembrī Slampes kultūras pilī un 22. septembrī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar