Arī santehnika attīstās: dušas kabīnes šķērsgriezumā

Foto: Pixabay.com

Esam pieraduši dzirdēt par jaunākajām inovācijām mobilo telefonu, automašīnu un dažādu viedpalīgu pasaulē, taču arī santehnika attīstībā uz vietas nestāv. Vai zini, ar ko šobrīd izceļas modernas duškabīnes un kā tās savā starpā atšķiras? Turpini lasīt un noskaidro!

Viens mērķis, dažādas iespējas

Duškabīnes galu galā paredzētas vienam mērķim, proti, lai nomazgātos, taču, lai būtu ērtāk izvēlēties piemērotāko, tās tiek iedalītas vairākos tipos, tāpēc raksta sākumā iepazīstināsim ar galvenajiem no tiem.

Stūra dušas

Stūra dušas kabīnes paredzēts novietot telpas stūrī, tādējādi ļaujot ietaupīt vietu, kas ir īpaši svarīgi nelielās vannasistabās. Turklāt, pateicoties nelielajam izmēram, tās sniedz vēl vienu priekšrocību, proti, telpa, kurā šāda duškabīne atrodas, vizuāli izskatīsies plašāka un, ļoti iespējams, arī gaišāka.

Standarta dušas kabīnes

Kā jau priekšā pasaka nosaukums, šīs dušas kabīnes ir standarta izmēra, kā arī tās iespējams novietot praktiski jebkur (protams, ja vien to atļauj telpas un dušas izmēri).

Masāžas dušas kabīnes

Foto: Shutterstock.com

Šajās dušas kabīnēs ir iebūvēti īpaši atvērumi, kas papildus jau ierastajai funkcijai piedāvā mazgāšanos pārvērst īpaši relaksējošā pasākumā, nodrošinot ķermeni ar relaksējošu masāžu. Advancētākās dušas kabīnes ar masāžas funkciju ļauj iespēju izvēlēties masāžu gan visam ķermenim kopumā, gan dažādām ķermeņa daļām atsevišķi (piemēram, tikai torsam vai kājām).

Tvaika dušas kabīnes

Tvaika tehnoloģija ir vēl advancētāks un reizē arī relaksējošs risinājums – tas ļauj piedzīvot ko līdzīgu SPA vai saunas procedūrai, palutinot ķermeni ar tvaiku.

Hidromasāžas paneļi

Ja nevēlies iegādāties visu dušas kabīni, pastāv variants izvēlēties hidromasāžas paneli – to ērti iespējams piestiprināt pie sienas, un arī tam parasti ir vairāki mazgāšanās režīmi, tostarp ar masāžas funkciju. Tas ir īpaši ērti, ja, piemēram, vēlies nomazgāt ķermeni, bet matus gribi atstāt sausus.

Virkne papildus iespējas Tavai ērtībai un komfortam

Lai mazgāšanās būtu ērtāka un patīkamāka, modernākās dušas kabīnes tiek aprīkotas ar virkni dažādām papildus funkcijām. Lūk, dažas no tām:

  • griestu duša – dušas kabīnes ar griestu dušu ļauj vienmērīgi samitrināt visu ķermeni, tostarp arī matus un galvu;
  • sēdvieta – lai mazgāšanās būtu pavisam ērta, daļai dušas kabīņu ir arī sēdvieta;
  • spogulis – dušas kabīnē esošs spogulis īpaši noderēs, ja esi pieradis dušošanās reizēs noskūties vai arī pārliecināties, ka no matiem vai ķermeņa noskalots viss šampūns un dušas želeja;
  • ventilators – palīdzēs dušā uzturēt svaigu gaisu un novadīt dušas kabīnē esošos tvaikus;
  • FM radio – ja mazgāšanās laikā esi pieradis klausīties mūziku, šī funkcija to ļaus darīt, neuztraucoties par telefona vai bezvadu skaļruņa “veselību” tik mitrā telpā kā vannasistaba;
  • apgaismojums – padara mazgāšanos ērtāku vannasistabās ar vājāku apgaismojumu, kā arī palīdz uzburt īpašu atmosfēru;
  • Bluetooth funkcija – ļauj saņemt telefona izsaukumu, līdz ar to svarīgākie zvani nepaliks nepamanīti pat mazgāšanās laikā.

Foto: Shutterstock.com

Protams, tehnoloģijas attīstās ik mirkli, tāpēc ir vērts ieskatīties jaunāko dušas kabīņu modeļu specifikācijā – tajā nereti mēdz parādīties arvien modernāki risinājumi, kas mazgāšanos padara vēl patīkamāku un praktiskāku.

Dažāda veida santehnika, tostarp arī modernākās duškabīnes pieejamas viedveikalā 1a.lv. Turklāt, pateicoties īpaši ērtajam filtram, piemērotāko dušas kabīni Tu atradīsi viens un divi. Pamēģini jau tagad!

TOP Komentāri

avatar