Ar savu debijas singlu klajā nākusi “X-faktora” dalībniece PAULA

Paula Dundere ir jaunā dziedātāja, kura piedalījusies visās trijās šova Latvijas “X-faktors” sezonās un tikusi līdz pat pēdējai kārtai – “krēslu izaicinājums”. Nu PAULA izdod savu debijas singlu latviešu valodā ar nosaukumu “Nemanāmi”. 

20 gadus jaunā dziedātāja PAULA aktīvi darbojas tādās platformās kā “YouTube” un “Instagram”, sadarbojoties ar dažādām kompānijām un veidojot audiovizuālu saturu. Pēdējo mēnešu laikā viņa ir publicējusi arī vairāku populāru dziesmu kaverversijas tostarp pati izveidojusi un miksējusi arī Latvijas Eirovīzijas dziesmu popūriju.

Dziesmas “Nemanāmi” mūzikas un vārdu autore ir pati PAULA. Viņa atklāj, ka skaņdarb būtība ir tā, ka labākie dzīves momenti šķietami vienmēr paskrien ļoti ātri. “Šie labie mirkļi paiet tik ātri, ka reizēm tu tos pat nepaspēj novērtēt līdz brīdim, kad tā vairs nav. Piemēram, attiecībās mēdz gadīties, kad nemanāmi cilvēki viens no otra atsvešinās. Viens to vienmēr izjūt vairāk, bet neko nespēj mainīt, jo nesaprot, kāpēc kādreiz bija tā, kā tagad vairs nav. Tās ir ilgas pēc kaut kā, ko vairs nav iespējams atgūt. Gribas atgriezties atpakaļ laikā, bet tas ir neiespējami, ir jāsamierinās ar tagadni un jādzīvo tajā,” atklāj PAULA.

Singla “Nemanāmi” producents ir igauņu mūzikas grupas “okeiokei” dalībnieks Gevin Niglas, ar kuru PAULA iepazinās aizvadītajā gadā, kad kopā ar vēl trim talantīgiem vokālistiem no Lietuvas un Igaunijas, iedziedāja “Sportland” himnu. Gevins producē vairāku Igaunijā populāru mūziķu dziesmas, kā arī strādā ar kaimiņvalsts Eirovīzijas dziesmām. “Nemanāmi” foto un video autore ir Aļona Kompaņijeca, bet grima māksliniece – Laura Alksne. 

PAULA dzied jau kopš 2 gadu vecuma un dziedātprasmi pilnveidojusi radošajā studijā “Pekšņi” un mammas Ilutas Dunderes vadītajā vokālajā studijā “Smaidiņi”. Jaunā dziedātāja piedalījusies vairākās vidusskolas teātra izrādēs, plūkusi laurus vairākos gan pašmāju, gan starptautiskos konkursos, un plāno apgūt kino režijas mākslu. 

TOP Komentāri

avatar