Vegāniskais rasols
Ko celt valsts svētku galdā? Šis jautājums ir aktuāls katru gadu. Valsts svētki ir īpaši gandrīz katrā ģimenē, un katru gadu gribas pārspēt pašiem sevi un mieloties ar kaut ko īpaši gardu. Rimi Gardēži Mārtiņš Sirmais, Edgars Sanders, Signe Meirāne un Normunds Baranovskis sarūpējuši četras īpašas valsts svētku receptes no vietējiem produktiem, kuras šī gada svētkus padarīs īpaši garšīgus.
Vegāniskais rasols (4 personām, 40 minūtes)
Edgars Sanders
Nepieciešams:
200 g marinētu gurķu (5–6 mazi gurķīši)
5 vidēja izmēra kartupeļi
150 g cietā tofu
130 g konservētu zaļo zirnīšu
200 g vārītas desas V-ego
6 ēd. k. Spilva 4 sezonu majonēzes
Sinepes pēc garšas
Sāls un melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
Kartupeļus novāri ar visu mizu mīkstus, atdzesē un nomizo. Gurķus, tofu, desu un kartupeļus sagriez mazos kubiņos. Visas sastāvdaļas sajauc kopā un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri