Vairot iespējas, spēku un cerību: iniciatīva krūts vēža pacienšu atbalstam

Oktobrī Latvijā un citviet pasaulē tiek atzīmēts krūts veselības mēnesis. Šogad iniciatīvā krūts vēža pacienšu atbalstam iesaistās arī dabīgās kosmētikas zīmols MÁDARA sadarbībā ar labdarības fondu “Rozā vilciens”, lai kopīgiem spēkiem vairotu pacientu un viņu tuvinieku zināšanas, iespējas un cerību. 

Zīmola MÁDARA iesaisti labdarības iniciatīvā iedvesmojusi ļoti personiska sastapšanās ar slimību – 2020. gada sākumā krūts vēzis tika atklāts MÁDARA līdzdibinātājai Paulai Tisenkopfai. Iedvesmojoties no viņas stāsta, tiek veidota izstāde “Paštrokšņi”, kas no 24. septembra līdz 24. oktobrim apskatāma uzņēmuma MADARA Cosmetics  jaunatklātajā  Laubes namā Rīgā, Baložu ielā 20a.

Ieeja izstādē “Paštrokšņi” būs par ziedojumiem, un visi saziedotie līdzekļi tiks novirzīti labdarības fondam “Rozā vilciens”, palīdzot nodrošināt atbalstu sievietēm Latvijā, kuras skāris krūts vēzis. 

Rozā Vilciens fonda dibinātāja Zinta Uskale: “Fonds ik gadu palīdz atgūties un pilnvērtīgi atgriezties dzīvē aptuveni 250 sievietēm, kuras jau paveikušas galveno – uzvarējušas fizisko cīņu ar slimību. Esmu gandarīta, ka sadarbībā ar Paulas stāsta iedvesmoto izstādi un zīmolu MADARA mēs varēsim sniegt atbalstu vēl lielākam skaitam sieviešu, kurām dažādu speciālistu palīdzība ir tik ļoti nepieciešama.”

Arī kosmētikas zīmols MÁDARA atbalstīs labdarības fondu “Rozā vilciens”, ziedojot 10% no atsevišķu, Paulas iemīļotu, produktu pārdošanas vērtības, kas izstādes norises laikā iegādāti e-veikalā www.madaracosmetics.com, tādējādi palīdzot nodrošināt bezmaksas psihoterapeita konsultācijas un fizioterapijas nodarbības Latvijas sievietēm ar krūts vēža diagnozi.

MÁDARA līdzdibinātāja Paula Tisenkopfa: “Savā atlabšanas ceļā pieredzēju, cik ļoti svarīgs ir profesionāļa psihoemocionālais atbalsts, sastopoties ar diagnozi “krūts vēzis”. Esmu gandarīta, ka ar MÁDARA atbalstu mēs nodrošināsim krūts vēža pacientēm šo tik ļoti nepieciešamo atbalstu.”

Izstāde “Paštrokšņi” apskatāma no 24. septembra līdz 24. oktobrim Laubes namā Rīgā, Baložu ielā 20a. Pavadošajai programmai interesenti aicināti sekot vietnē pastroksni.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram @selfnoises. 

Izstāde tiek tiek organizēta ar Valsts Kultūrkapitāla fonda, Rīgas domes un AS MADARA Cosmetics atbalstu.

Par labdarības fondu “Rozā vilciens”

Labdarības fonds “Rozā vilciens” dibināts 2014. gada decembrī, lai palīdzētu nodrošināt mūsdienīgu atbalstu sievietēm Latvijā, kuras skāris krūts vēzis – individuālas konsultācijas pie psihoterapeita vai psihologa un konsultācijas un nodarbības pie fizioterapeita. 2019. gadā fonds aizsāka kustību #PUPKULTŪRA ar mērķi uzrunāt veselas sievietes un mudināt tās iekļaut regulāras krūšu pārbaudes savā ikdienas rutīnā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar