Uz “Gandrīz ideālu vakariņu” galda šonedēļ dominēs augu valsts produkti

“Gandrīz ideālās vakariņas”  šajā nedēļā pie viena galda pulcēs ļoti atšķirīgus cilvēkus – mūziķi, grupas “Labvēlīgais tips” dalībnieku Oskaru Ozoliņu, teātra un kino režisori, filmas “Tizlenes” veidotāju Martu Elīnu Martinsoni, mākslinieku un mūziķi Denielu Bērziņu, kuru iepazinām “X Faktorā”, kā arī jogas pasniedzēju, “Urban yoga” studijas vadītāju Līvu Veinbergu.

Pirmajā vakarā viesus uzņems Līva Veinberga. Līva savus viesus pārsteigs jau uzreiz pēc ierašanās, ar īpašiem vingrojumiem lūdzot nomierināt elpu. Bet vakariņu galdā būs meistarīgi pagatavoti ēdieni tikai no augu valsts produktiem.

Otrs vakars norisināsies atraktīvā mūziķa un, kā izrādās, arī kaislīga gatavotāja Oskara Ozoliņa mājās. Oskars saviem viesiem un skatītājiem atklās, kas ir viņa mīļākais deserts, iemācīs dažu mūzikas instrumentu spēles pamatus un pamatīgi pārsteigs vakariņotājus ar savu izklaidi.

Trešdienas galvenais varonis – mākslinieks un mūziķis, kuru iepazinām šovā “X Faktors” – Deniels Bērziņš. Deniels, tāpat kā Līva, ir īpašas diētas piekritējs, tādēļ arī viņa vakariņās no gaļas nebūs ne smakas. Toties būs mūzika Deniela izpildījumā.

Nedēļa noslēgsies ar filmas “Tizlenes” veidotājas, teātra un kino režisores Martas Elīnas Martinsones vakariņām. Arī viņas vakariņās gaļas nebūs, bet būs pašas cepta maize, interesanti un garšīgi veģetārie ēdieni ar vēl interesantākiem nosaukumiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar