THE CITIZENS LV izdod „karstu” singlu

Dziesma, kurā nevar neiekosties!” latviešu grupa “The Citizens LV” izlaiž jaunu singlu „Karsts”.

„Ir viegls satraukums pirms skūpsta un tauriņi vēderā, kas abus pasaules klejotājus aizved līdz abpusējam dvēseliskam karstumam. Dziesma ir kā tumīgs persiks, kurā nevar neiekosties. Par šo sajūtu arī ir dziesma – tik ļoti kaut ko vēlies, bet vēl neesi to līdz galam sasniedzis. Par to duāli ieintriģējošo mirkli, kad endorfīni un dopamīns ieplūst asinīs un tev paliek karsts. Tu saproti, ka ir noticis klikšķis starp diviem pilnīgi vēl nepazīstamiem cilvēkiem,”  tā dziesmu apraksta grupas “The Citizens LV” pārstāvji.

Dziesmas video tika veidots šī gada vasarā, Rīgā. Klipā tiek apspēlēti dažādi karstuma līmeņi, ar kuriem saskaramies ikdienā – pirmais randiņš, stress eksāmena laikā vai karsta vasaras ballīte pludmalē – visus šos faktorus vieno iekšējais karstums. Videoklips dziesmai “Karsts” tapis ar Creators 22 palīdzību, bet dziesmu  producējis – Kaspars Ansons.

“The Citizens LV” ir popmūzikas grupa jeb, kā viņi paši sevi raksturo, “alternatīvo vienradžu popa” pārstāvji. Ar entuziasmu, nepieradinātību un aizrautību mūzikā darbojas pieci mūziķi — solists Jānis Pētersons, basģitārists Mārtiņš Jaunzems, taustiņinstrumentālists Reinis Višķeris, ģitārists Krišjānis Ozols un bundzinieks Toms Kagainis. Šī gada maijā grupa nāca klajā ar singlu pēc ilgāka klusuma perioda – “Skatos Uz Tevi”, kurš veiksmīgi ir startējis populārākajās Latvijas radiostacijās un sociālajos tīklos.

Grupa neilgu laiku atpakaļ ir piedzīvojusi sastāva pārmaiņas un atradusi jaunu skanējumu. Līdz ar šīm pārmaiņām grupa vēlas atstāt savu devumu Latvijas popmūzikā, ienesot tajā vairāk viegluma, pašironijas un asprātības.  The Citizens LV mērķtiecīgi soli pa solim tiecas uz jauna albuma izdošanu.

 

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar