Tapis jauns bērnudārzs “Mazulītis Rū”

Luminor banka piešķīrusi finansējumu 350 tūkstošu eiro apmērā privātajai pirmsskolas izglītības iestādei Mazulītis Rū jaunas ēkas būvniecībai Mārupes novadā. Jaunā bērnudārza ēka ir pabeigta un uzsākusi darbu, uzņemot 140 mazos audzēkņus, tādā veidā daudzām ģimenēm samazinot gaidīšanas laiku rindā uz bērnudārzu.

Luminor piešķirtais finansējums devis iespēju pirmsskolas izglītības iestādei Mazulītis Rū uzbūvēt bērnudārza ēku, palielinot mācību iestādē pieejamo vietu skaitu jaunajiem audzēkņiem. Finansējumam piesaistīta arī Altum garantija 80% apmērā. Jaunās ēkas būvniecībā tika izmantoti CRAMO moduļi, nodrošinot ēkai mūsdienīgām apmācībām un citām bērnudārza vajadzībām nepieciešamo vidi. 

“Sadarbību ar SIA Mazulītis Rū aizsākām jau pirms vairākiem gadiem – līdz šim esam finansējuši gan jaunu telpu būvniecību, gan telpu atjaunošanu un rekonstrukciju. Šobrīd ar mūsu atbalstu tapis vēl viens vērienīgs projekts – jaunas bērnudārza ēkas būvniecība Mārupē. Priecājamies, ka izsniegtais finansējums palīdzējis bērnudārzam izveidot mūsdienīgi funkcionālas un kvalitatīvas telpas audzēkņiem, nodrošinot pirmsskolas izglītību arvien lielākam bērnu skaitam, ” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Mazulītis Rū ir privāta pirmsskolas un sākumskolas izglītības iestāde ar 20 gadu pieredzi, kas darbojas Rīgas pilsētā un Mārupes novadā. Uzņēmums specializējies dažādu pakalpojumu sniegšanā, piedāvājot bēbīšu skolas nodarbības, bērnudārzu jeb pirmskolas izglītības programmu bērniem no viena līdz septiņu gadu vecumam un sākumskolas izglītību no 1-6 klasei. 

“Luminor banka ir mūsu partneris jau kopš 2013. gada, šogad saņemtais finansējums ļāvis mums ne tikai uzlabot un nodot ekspluatācijā uzņēmuma telpas abās filiālēs Rīgā un Mārupē, bet arī būtiski palīdzējis attīstīties kopumā. Prieks, ka modernu un drošu mācību vidi varam piedāvāt arvien vairāk pirmsskolas vecuma bērniem,” stāsta Helvijs Stengrevics, pirmsskolas izglītības iestādes Mazulītis Rū valdes loceklis.

Par SIA Mazulītis Rū

SIA Mazulītis Rū nodarbojas ar pirmsskolas un sākumskolas izglītības pakalpojumu sniegšanu. Uzņēmumam ir divas filiāles –  Rīgā un Mārupes novadā. Kopumā uzņēmumam ir 20 gadu pieredze privātās pirmsskolas izglītības iestādes darbībā, nodrošinot arī papildu pakalpojumus – apmācības bērniem un jauniešiem, svešvalodu nodarbības, dažādi interešu izglītības pulciņi. Kopumā uzņēmums nodrošina mācību procesu 286 bērniem. Pēc bērnu skaita, tas ir viens no lielākajiem privātajiem bērnudārziem Latvijā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar