Sasildīsim Juglas dzīvnieku patversmes Labās mājas dzīvniekus kopīgā akcijā

Digitālā banka Bigbank Latvija un Juglas dzīvnieku patversme Labās mājas no šodienas uzsāk ikgadējo ziedojumu akciju #laiBigbankZiedo. Arī šogad akciju iespējams atbalstīt gan tiem, kam ir savs mājdzīvnieks, gan arī tiem, kam vienkārši rūp dzīvnieki. Jaunums ir arī iespēja ziedot naudas līdzekļus modes un izklaides centrā Rīga Plaza ziedojumu kokā. Par akcijas vēstnešiem ir kļuvuši arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki – Vita Baļčunaite, Armands Simsons, Justīne Apine, Simona Kubasova-Prakaša un citi, kas palīdzēs atsevišķiem patversmes mīluļiem arī meklēt mājas.

“Patversmei pašlaik visaktuālākā ir apkures granulu iegāde. Visi dzīvnieki Labajās mājās dzīvo iekštelpās, kas, nenoliedzami, ļoti uzlabo to turēšanas apstākļus, bet palielina izdevumus. Vienmēr aktuāla ir kvalitatīvas, katram dzīvnieku vecumam vai veselības stāvoklim atbilstošas, barības iegāde. Laba barība ir tā, kas ļauj mazajiem kaķēniem un kucēniem izaugt par veseliem dzīvniekiem, savukārt pieaugušajiem atgūt spēkus. Pašlaik patversmē mājas meklē 43 suņi un 54 kaķi,” norāda Juglas dzīvnieku patversmes Labās mājas vadītāja Astrīda Kārkliņa.

Šī gada akcija no iepriekšējām atšķiras ar vairākiem jaunumiem, kurus banka ir papildinājusi. Kā katru gadu aktuāla paliek cilvēku iesaiste, aicinot savos sociālajos tīklos ielikt bildi ar savu mājdzīvnieku, pielikt attēlam mirkļbirku #laiBigbankZiedo un to publicēt. Jaunums ir iespēja akciju atbalstīt arī tiem, kam vēl nav sava mājdzīvnieka. Šie cilvēki var uzzīmēt savu sapņu mājdzīvnieku un publicēt savā sociālo tīklu kontā zīmējuma attēlu, pie tā arī pielikt mirkļbirku. Kā papildus atbalsts ziedotai summai būs arī naudas līdzekļi, kas tiks savākti no modes un izklaides centra Rīga Plaza ziedojumu koka, kas atrodas pirmajā stāvā netālu no informācijas centra. Bigbank Latvija apņemas palīdzēt patversmei, par katru akcijas dalībnieku ziedot 1,00 EUR. Kopējā ziedojumu summa sastāvēs no Bigbank Latvija ziedotajiem 4 000 EUR un no modes un izklaides centra Rīga Plaza ziedojumu kokā savāktiem līdzekļiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar