Saldās sejas un Katrīna Bindere – “Man tevis trūkst”

Grupa “Saldās sejas”, kuras pirmsākumi meklējami 1985.gadā, kad Liepājā to izveidoja Guntars Račs, Tomass Kleins, Zigfrīds Muktupāvels, Ainars Virga, Aldis Žimants un Ivo Fomins, aizvadījusi ļoti aktīvu gadu, sniedzot vairāk nekā 40 koncertus Latvijas lielākajās zālēs un brīvdabas estrādēs, atkal atgriežas pie jaunu dziesmu radīšanas un darba studijā.

Šonedēļ radiostacijās un straumēšanas portālos nonāk dziesma “Man tevis trūkst”, kuras ierakstā piedalījusies arī jaunā un arvien lielāku popularitāti gūstošā dziedātāja Katrīna Bindere, kura ir pastāvīga dalībniece arī grupas koncertos. Dueta galveno vīriešu vokālu, šoreiz iedziedājis Tomass Kleins, kurš kopā ar Guntaru Raču ir arī viens no dziesmas autoriem.
Tomass Kleins: “Dziesmu sarakstījām jau krietni sen un to pirmo un vienīgo reizi izpildīju kādā no jauno talantu šoviem. Taču man šķita, ka šī dziesma ir pelnījusi, ka to ieraksta studijā un tagad, kad ir “Saldās sejas” un tik lieliska dziedātāja kā Katrīna, tas bija īstais brīdis.”

Katrīna Bindere: “Dziesmu ļoti labi uzņēma pēdējā koncertu sērijā, tāpēc tagad tā ir gatava, lai to ierakstītu arī studijā. Manuprāt, Tomass ir radījis lielisku un sirdi aizkustinošu balādi ar lielisku stāstu.”

Guntars Račs: “Šis ir stāsts par to, ka diviem mīlošiem cilvēkiem dažubrīd ir neizturami būt šķirtiem. Tad šķiet, ka visa pasaule grūst. To sauc par mīlestību.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar